Rösta på SD, även om du inte håller med i allt de förespråkar.

Ivar Arpi skriver i SVDs ledare  från 2 Juli en nykter redogörelse om varför (inte sällan mediekonstruerade) skandaler inte biter på SD i opinionsmätningar. Han menar på att en stor, kanske den största, anledningen till att SD inte rasar i opinionsmätningar efter varje ”skandal” är att SD är det enda parti som som har en avvikande mening i invandringsfrågan. De skiljer sig från normen. Det råder som bekant närmast sovjetisk uppslutning bakom den oansvariga invandringspolitiken hos det andra partiet. Om man bryr sig om det Sverige man vill ha så finns det inga andra att välja helt enkelt. Jag håller helt med honom. Jag identifierar inte mig som Sverigedemokrat men röstar på dem just av denna anledning.

Jag vet att SD inte kommer att få något större inflytande. Sjuklövern kommer fortfarande ha makten i allt annat de lovar och som du kanske sympatiserar med. Även om nu halmgubben som ständigt propageras ut av makten om att SD vill slänga ut alla invandrare skulle stämma så kommer de aldrig att få majoritet för detta, eller alla gaskamrar de påstås vilja bygga. Att SD skulle ta till våld ”som på 30-talet” är bara en halmgubbe. Det är bara propaganda för att skrämma folk. Verkligheten är faktiskt inte som i 30-talets Tyskland. Verkligheten är faktiskt inte alls som på 30-talet överhuvudtaget.

Däremot svider det i sjuklöverpartiets själ när de ser röster rinna bort. Röster som i teorin skulle kunnat gå till dem och därmed ge respektive falang i sjuklövern mera makt åt sig själva.

Det bereder mig faktiskt ett nöje att se makten våndas över detta. Att lilla jag med min lilla röst har en sån makt att jag kan få makten att darra är i sanning ett nöje. Detta uppror mot makten, som en röst på SD de facto är, är mycket irriterande för dem. Det stör dem oändligt mycket mer än deras fantasifulla påståenden om att nån ny Hitler skulle komma till makten. Makten vill alltid ha mera makt att styra över dig.

Därför tycker jag att du ska rösta på SD. Att rösta på SD är en upprorshandling mot makten. En röst på SD ÄR att ”sparka uppåt”, att försöka ändra på normen som påtvingas uppifrån. En röst på SD är att säga att det finns en gräns på hur mycket piss i ögat från makten man är villig att ta. Rösta inte blankt om du bryr dig om politiken, om du bryr dig om Sveriges framtid. Förvisso försvinner en röst från Sjuklövern när man blankröstar, men svider inte alls lika mycket som det piskrapp i röven som en röst på SD är.

Av samma anledning önskar jag att du inte röstar på partikelpartier som Svenskarnas Parti och allt vad de heter. Helt enkelt för att det är att kasta bort sin röst då de inte har någon som helst reell chans att komma in i riksdagen och bli den finne i röven på makten som SD faktiskt är idag. När du står där i båset kommer inte makten åt dig, du kan säga din mening utan att råka ut för de repressalier som de modiga som valt att ta allt skit som det innebär att ifrågasätta makten öppet.

Kasta inte bort chansen att hjälpa de som valt att öppet stå emot makten, det är ingen stor uppoffring att rösta.

(Jo, jag är medveten om att jag låter som en simpel kommunist, men den ideologin är ju effektivast på propaganda så jag lånar tekniken från dem 🙂 )

 

Annonser

3 svar to “Rösta på SD, även om du inte håller med i allt de förespråkar.”

 1. Erik Says:

  Skulle nog beskriva mig som konservativ liberal och min uppfattning är att SD är ett retrososseparti och det är en politik som jag aldrig har förespråkat.

  Men, men, men, vad skall jag rösta på om alla andra partier totalvägrar att överhuvudtaget diskutera en relativt alla andra länder helt extrem invandringspolitik? Frågan är så viktig eftersom landet genom denna politik någon gång når en punkt där situationen blir oåterkallelig, det kommer inte att finnas någon väg tillbaka.

  Så tack M, S, KD, C, FP, V och MP, men ni har er själva att skylla. Jag passar på att markera med min röst innan ni inför elektronisk röstning som ALDRIG på något vis kan manipuleras. Eller hur?

 2. Pica pica Says:

  Flera människor från de forna blocken kommer att lägga sin röst på SD. De säger att det bara finns två sidor och oppositionen heter SD. Dessutom känner sig många förnedrade av att de både av PK-politiker och -media betraktas som dumma. Att t ex Expressens hatjournalistik gentemot SD är så genomskinlig att den därför inte får avsedd verkan.

  Nu börjar man diskutera att taktikrösta för att desarmera SD. Alla småpartier, t o m F! ska man rösta på för att slå ut SD.

  Aldrig har jag upplevt en sådan aktiv valupptakt! Aldrig har all plats i media reserverats för valet. Själv retar jag mig på vinklingen förstås men också på alla dessa ”valexperter” som efter varje debatt själva ska sitta och analysera och förklara för röstboskapen hur de ska förstå vad som sagts?

 3. AMH Says:

  Jag röstar SD i alla väder och i alla kläder, för ett bättre Sverige. Ett lite mer svenskare och rakare Sverige. ett land där allemansrätten inte kopplas ihop med asylpolitiken!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: