Bra jobbat sjuklövern….

Tack vare sjuklöverns stigmatiseringspolitik har SD ökat med 100% från förra valet. Vi är många som sagt att sjuklövern och dess mediesvans är SDs bästa valarbetare.. Kommunisterna i falangen står på sin egen valvaka och brölar med gråten i halsen ”inga rasister på våra gator”. Det är jävlar i mig en skön syn och se hatarnas besvikelse.  Nu kommer de bli ännu extremare och SD kommer att öka än mer i nästa val.

Sjuklövern lovar att partiet inte kommer att ”ge något inflytande” åt SD. Dvs. man kommer inte att göra ett dugg åt massinvandringsproblemet, för det vore ju ”rasistiskt”. Precis det de gjort de senaste fyra åren. Idag ser vi människornas dom, än fler valde SD den här gången.

Som någon i SVTs vaka sa så kommer det att gynna SD än mer så med allra största säkerhet kommer SD att skrälla nästa val också. Vi kommer naturligtvis att fortsätta kunna läsa kommunisters ”avslöjanden” om enskilda SD-kandidater de närmaste åren, precis som vi sett de senaste åren och den fenomenala eskalering propagandaapparaten hade inför valet. Resultatet blev att SD fördubblade sina siffror. Fortsätt så, fortstätt och inbilla er att de enskilda SD-kandidaterna är sveriges problem istället för ni själva och den vansinniga massinvandringspolitik ni för. SD kommer att jubla nästa val också. Helt enkelt för att SD är ett direkt symptom på er politik, inte att ”rasismen breder ut sig” och liknande infantilt trams.

 

Annonser

2 svar to “Bra jobbat sjuklövern….”

  1. Pica pica Says:

    Det är märkligt att se Jonas S stå och säga att 87% är emot SD och nu när han hamnar i regeringsställning så ska han minsann inte acceptera att SD får något inflytande? Då har hans parti bara fått hälften av vad SD fick. Något liknande hörde man också från partiföreträdare inom Alliansen. Fattar de inte att bakom de 13% står det väldigt många väljare som de dömer ut som idioter och som aldrig kommer att rösta på dem?

  2. Varg i Veum Says:

    Om 87% är emot SD så är ju 94% emot kommunisterna… de där barnsligheterna de kör med om att de som inte röstar på ett parti betyder att de är emot det de inte röstar på blir väligt fånigt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: