Den om att ”möta SD-väljare”

Inte helt oväntat så är skitnödigheten stor nu när gammelpartierna och såna som påstår sig vara sk ”antirasister” tydligen chockades över att SD fördubblade röstsiffrorna från förra valet. Att de blev chockade och ”fick ont i magen” säger inte lite om hur uppe i sina egna rövar de är.

Nu kommer ett debattinlägg om att ”möta SD-väljare utan SD-politik” Vilket ju blir lite komiskt då det enligt PK per automatik blir ”SD-politik” att att ens lyssna på väljarna som vill minska massinvandringen. När man lyssnar så ”ger man utrymme” åt ”grumliga idéer” och liknande floskler.

Hallå PK. Låt mig säga så här: sluta hyckla. Ni hatar att nästan 800 000 svenskar och invandrare röstade på sverigedemokraterna tack vare era bisarra idéer om ”medmänsklighet” och ni kommer aldrig att ”möta” SD-väljare. För att ”mötas” så måste man vara beredd att kompromissa och att kompromissa om den neurotiska föreställningen som invandringspolitiken är så måste ni enligt er egen känslobaserade ”logik” bli ”rasister”, för bara ”rasister” anser ju att det bör finnas en gräns på hur många PUT man delar ut till höger och vänster utan närmare kontroll.

Annonser

Ett svar to “Den om att ”möta SD-väljare””

  1. Pica pica Says:

    Som smart säljare måste du lära dig att aldrig förolämpa eller nedvärdera en presumtiv kund som säger nej. Gör du det har du snart inga kunder kvar. Du kan inte komma tillbaka när det passar bättre och sälja till den kunden som du kallat idiot.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: