Chockvågen över SDs hundraprocentiga valframgång har ännu inte bedarrat.

Det är intressant och läsa de bottenlösa hatkänslorna mot den, ”äckliga” som nån twittervänster uttryckte det, del av befolkningen som röstade på SD som väller fram efter valet likt var från en sprucken böld. En del försöker dölja det bakom genomskinliga floskler som att ”det inte är väljarna, det är SD” men vämjelsen över de röstade i ett demokratiskt val går inte att ta miste på.

På min privata, riktiga, FB-sida läser jag hur ”chockade” vänner, bekanta och arbetskamrater närmast tävlar om att visa sin avsky och visa att de minsann inte är några ”rasister” Jag måste säga att jag är glad att jag valt anonymiteten, denna mob vill jag inte möta i vardagen. Inte så länge jag måste ha ett arbete i alla fall.

Det komiska är att de verkar så omedvetna om sin egen ”rasism” då flertalet av dem har jag hört uttrycka åsikter som standardkommunisten genast skulle använda som skäl till att knuffa till rasisthörnan för alla att hata. Det finns många som anser att ”invandringen är för stor” t.ex. Någon sa till och med ordet zigenare nån gång!!! och ingen av dem reagerade!! Är inte det ”dold rasism” så säg… 😉

Vi har även de de sedvanliga proffstyckarna som proffstycker om SDare och invandringspolitik. Ett religiöst mantra som de har gemensamt och som de tror är den heliga graal för att det multikulturella experimentets politik för massinvandring ska bli det paradis de drömmer våta drömmar om är ”integration”.

Man menar på att ”integration” är ”nyckeln” men presenterar aldrig några idéer om hur den ska kunna kombineras med massinvandringspolitik. Och naturligtvis har invandrarna inget med ”integration” att göra, det är ju etniska svenskars problem som är så rasistiska att de inte tillåter invandrare (från viss världsdel och kultur!) integreras.

Hur löser man problematiken med att tiotusentals nya kommer varje år till utanförskap och slum, slum och ghetton som de ofta själva väljer då alla släktingar är där så de kan behålla sin sk ”identitet”? Människor som inte tilldelas ett arbete pga. att den sortens arbeten de oftast är lämpade för inte existerar längre utan har flyttat till låglöneländer. Så fort de landat så står tiotusentals andra som kastat sina pass i kö, källan är nämligen outtömlig, och ska ha precis samma sak. Hur föreställer man sig att man ska kunna skapa ”integration” genom att hela tiden förvärra problemet som är källan till utanförskapet? Hur ger man fler arbete genom att fylla på med fler arbetslösa som ska konkurrera om arbeten som inte finns med de som redan finns här?

Då är det enklare att skylla på föreställd ”rasism” hos svenska befolkningen. Allt blir så där jätteenkelt då och man får visa upp sin skenheliga gloria utan att behöva ta tuffa pragmatiska beslut.

 

 

Annonser

Ett svar to “Chockvågen över SDs hundraprocentiga valframgång har ännu inte bedarrat.”

  1. Pica pica Says:

    Satt uppe hela valvakan och försökte hänga med. Det drällde av ”valexperter” alla kategorier men till min besvikelse var de flesta från samma sida. Finns det inga individer med eget tänkande och ryggrad som kunde visa mer än en enda ståndpunkt? Eller åtminstone vara objektiv? Bland de bättre är i alla fall nestorn Sören Holmberg.

    Hoppades med SD:s framgångar och att så många gick till val i Sverige på en större ”mångfald” i rapporteringen. Satt vid flera tillfällen som rapportörerna från grannländerna med ett vantroget uttryck att: detta är inte demokrati! Varför gäller inte svenska folkets röster lika? När kommer de att sluta alla hatkampanjer och skrämselpropaganda och acceptera allas röster? Hur ska vi annars kunna utvecklas och bli bättre? När jag pratar med folk från andra länder kommer jag på mig med att skämmas för våra politiker.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: