Den barnsliga kommunismen har fått ett ansikte

En kommunist ”protesterar” mot att ”rasister” får fler väljare än kommunister. Hon föreställer sig säkert att hon ”tar ställning”.

2014-09-29_19-15-47

Men vad är det egentligen hon gör, fullt medvetet? Denna kvinna är alltså över 40 år någonting. Och en politiker. Likt en ”The Real Housewife of Orange County”  väljer hon fullt medvetet att visa sitt hat mot individer i riksdagen. Hon vet att SD inte själva definierar sig som ”rasister” Hon vet att det kommer att kännas att bli stigmatiserad med pejorativ. På detta sätt vill hon ”skrämma” människor att inte ha åsikter som inte följer normen. Vid förra valet kände kommunisterna att de inte kunde dela kopiator med Sverigedemokrater på kontoren. Det var ett ”arbetsmiljöproblem” Det säger lite om den mentala nivån på kommunisterna. Det finns en anledning till att inte ens sossarna vill ha dessa småbarn i en regering. Det finns en anledning till att fler och fler väljare inte vill ha med dem att göra.

Annonser

3 svar to “Den barnsliga kommunismen har fått ett ansikte”

  1. Cello Jr Says:

    Ha, ha. Visste direkt vem du avsåg!

  2. Pica pica Says:

    Den grymt sårade Jonas Sjöstedt har sedan valet visat hur litet han respekterar svensk demokrati och inte minst väljarkåren. Sen ställer han upp och försvarar en vuxen kvinna som bär sig så barnsligt och oprofessionellt åt i Sveriges Riksdag. Sen tvingade de fram en omröstning om Björns rättmätiga plats. Jimmie hade rätt att det blev en utdragen 3-timmarsprocedur då ingen av alla dessa välavlönade gjorde något vettigt!!!

  3. AMH Says:

    Hela vänsterfalangen inom svensk politik är en sorglig blandning individer som sträcker sig från saxofonretarder, via alkoholiserade socialsekreterare i sublim förort, genom ett gjytter av självsmekande peruaner och till slut fram till missförstådda norrlänningar med knorr på svansen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: