Intressant om sk ”palestinska flyktingar”

UNWRA är en FN-organisation (dvs bekostade av arbetarnas skattepengar) som har till uppgift att hålla sk ”palestinier” i en flyktingstatus, en offerroll för alla att tycka synd om, en gigantisk socialbyrå helt enkelt. Tack vare den så kan oändligt(?) antal generationer araber kallas ”flyktingar” som andra ska försörja. Det påstås att det finns över fem miljoner palestinska ”flyktingar” Av dem är runt 3,5 miljoner medborgare i Jordanien, det enda muslimska landet där de tillåts ha samma rättigheter som andra muslimer, men de räknas som varandes ”flyktingar”, eller ”statslösa” som de också kallas, ändå i statistiken för att det ska se riktigt hemskt ut. Dessa araber är i flyktingsammanhang lyx-”flyktingar”Kan man spotta riktiga flyktingar mer i ansiktet än så?

Läs mer här

Annonser

8 svar to “Intressant om sk ”palestinska flyktingar””

 1. Pica pica Says:

  Hur många var de som flyttade 1948, 700.000? Jag har alltid undrat hur många äkta palestinier det finns. Inte minst under demonstrationerna världen över vid senaste sammandrabbningen med Israel. Visserligen är nativiteten hög bland araberna men det måste även vara bäst på tvilling- och trillingfödslar…

 2. AMH Says:

  När de fick landet 1948 varför flyttade inte merparten av judar i Europa och USA hem till det förlovade landet? Varför stanna i Amerika när man äntligen får eget land? Varför ökar antalet inflyttade judar ttill amerika samtidigt som man får en egen stat? Lite off topic här, sorry, men detta har jag aldrig begripigt mig på. Jag har ju en teori, men den behåller jag fö mig själv.//

 3. Varg i Veum Says:

  AMH… precis som med muslimer så är inte alla judar identiska. De har inte samma önskemål och drömmar bara för att de delar en föreställd identitet. Det finns många judar som inte håller med om att israel ska finnas, som inte bryr sig ett skit om israel eller ens sin egen ”judiskhet”

 4. AMH Says:

  Jo det har du ju rätt i.

 5. conlon Says:

  Och var finns flyktinglägren för sudettyskarna, där dom sitter och bölar efter 70 år?

 6. Varg i Veum Says:

  Ja, conlon, det är samma med östkarelen som Finland förlorade, de har heller inget FN-organ som bidrar ekonomiskt för dem att ständigt vara flyktingar. Eller alla indianstammar i USA, eller Krimtatarerna osv, osv… Det finns otal exempel, det är därför situationen med sk ”palestinier” är så löjlig.

 7. Pica pica Says:

  Vad händer om Löfvens snilleblixt om en tvåstatslösning skulle genomföras? Om palestinierna får en egen stat så är de inte flyktingar längre. Alltså slut på bidragen…..

 8. Varg i Veum Says:

  Det kommer inte att hjälpa Pica, musselmanerna har kvar sitt krav på att ättlingarna till dessa 700 000 som flyttade, ska få återvända till sina ”hem” som de flyttade ifrån bl.a. för att de anfallande araberna sa att de borde sticka från byn ett tag då de tänkte återta Israel, men att de fick komma tillbaka när det var klart om några dagar, Men visst fanns det några som fördrevs, precis som judar fördrevs från musselmanernas land.

  Men kontentan är att typ 5 miljoner araber ska beredas plats inne i själva israel, helst då på exakt de platser där deras förfäder bodde. Naturligtvis kan ingen människa med sinnena i behåll gå med på såna vansinnigheter så vi kommer att få försörja ”flyktingarna” till döddagar om inte FN tar sitt förnuft till fånga.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: