Juholsts värsta dag.

 

 

Sommar i P1 Håkan Juholt Foto: Mattias Ahlm/Sveriges RadioSossen Juholt säger att han upplevt sin ”värsta dag under 20 år” när han insåg att Sverigedemokraternas Björn Söder är andre vice talman i riksdagen. När man skrattat färdigt åt pekoralet ställer man sig frågan varför en som han och hans likar sett till att Sverigdemokraterna då fått all denna makt? Vad trodde han skulle hända om man försöker tvinga på människor en artificiellt konstruerad mångkultur? Jag vill gärna inte tro att han och andra drama queens är dumma i huvudet, men ibland undrar man.

Annonser
Publicerat i Chock!, Stollar. 4 Comments »

4 svar to “Juholsts värsta dag.”

 1. Pica pica Says:

  Under åtta år hatade Fredrik Reinfeldt SD och blev svart i ögonen när han måste möta Jimmie Åkesson och förlorade ofta debatten. Reinfeldt lovade att sidsteppa och mobba ut SD. I valet såg vi resultatet av hans kampanj.

  Varför skulle vi byta till S och Stefan Löfven om han tänker köra samma race? Sossarna, MP och V är så maktkåta att de i tanken har blåst upp sina väljarsiffror till det dubbla.

  Att se sin föregångare Juholt gå ut och snyfta i pressen om Björn Söder kan inte stärka förtroendet för Löfven. Internationellt har Stefan och Margot skämt ut sig redan. Kritiken i The Times of Israel är svidande.

 2. Erik Says:

  Denne man kunde varit Sveriges statsminister……

 3. AMH Says:

  Är det Juholts desperata försök att gör comeback? För i så fall bör ta av sig midsommarkransen och sluta babbla flodkler och sådant prkoral som det matemtiska snillet tror ligger i tiden. Jag försår honom lite, att vara inne men ändå utanför och inte kunna höra det senaste. mer än i radio eller teve. Att han innehar svenska rekordet i att vara den statsminister som suttit kortast tid, det måste vara ett teauma förr herr Juholt. Så jag rekommenderar en legitimerad psykolog en gång i veckan. Men som sagt jag lider med karln.

 4. Blodsven Says:

  AMH@ Kan garantera att karljäveln inte behöver lida ett jävla dugg. Han får sin höga oförtjänta pension hur jävla korkad han än är…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: