Främlingsfientlighet och massinvandring..

Många i Sverige lever på allvar i vänsterfantasin att ”vita” Europa är ”rasistiskt” mot flyktingar från MENA, i meningen att Europa och europeer skulle vara mer rasitiskt och främlingsfientligt än vilka andra folk som helst i världen. Det brölas ut i gammelmedias propaganda dagligen i förhoppningen att än fler känner sin koloniala skuld för sin hudfärg och nationalitet och böjer nacken inför makten.

Nu är det ju inte bara Sverige och Europa som drabbas av massinvandringen och multikulturen, även länder som ligger kulturellt närmare flyktingarna har massinvandring, med de enkelt förutsägbara effekterna det och ”multikultur” får när man klumpar ihop människor. Och då har de inte ens den konstruerade massinvandringen som extrema Sverige har.

Jordanien är ett av länderna som ”tagit emot” många syriska flyktingar. Även där frodas ”rasismen” och ”främlingsfientligheten”. Där tycker rasisterna att det kommer för många, att de får privilegier som inte ursprungsbefolkningen har.

 

2014-10-18_17-51-39 2014-10-18_17-50-57

Annonser

2 svar to “Främlingsfientlighet och massinvandring..”

  1. Pica pica Says:

    Om jag inte tar miste är Europa den mest tättbefolkade kontinenten. Jag är nu så innerligt less på MENA-folks gnällande och klagande om att det är så illa här. Inte bara MENA, Somalier och eritreaner klagar också bittert på att de behandlas inhumant och inte får TUT och PUT snabbt nog. Sedan är vi rasister också. Vad tusan kommer de då hit för?

  2. Varg i Veum Says:

    De kommer hit för att i muslimska länder kan man inte leva fritt, de kommer hit för att europa INTE är muslimskt. Europa har utvecklats tack vare att erupoa inte är muslimskt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: