Pedofila handlingar förbjuds inte, det skulle kränka pedofiler?

Detta är förvisso en två år gammal nyhet, men jag upptäckte den först nu. 2014-10-18_19-44-16

Rädda Barnen, som är en organisation som påstår sig värna om barn och deras väl och ve accepterar att vuxna människor skär sönder småbarns könsorgan för att föräldrarnas och klanen har föreställningar om att en fantasi kräver det.

Motiveringen till att tillåta att småbarns könsorgan skärs i är, hör och häpna: ” .…motionen var ”omöjligt formulerad” – ordet ”rituell” skulle direkt rikta sig mot religiösa grupper” Det skulle alltså ”kränka” religiösa…

Vad ska man säga?

Kanske dags och börja titta över pedofillagstiftningen också? Hur kränkade är det inte mot gruppen pedofiler eftersom den uteslutande riktar sig mot dem? Snacka om att stigmatisera en utsatt minoritet! Har man verkligen gjort några undersökningar som bevisar att snälla pedofilers handlingar orsakar skador på barn? Kanske skulle man åtminstone låta pedofile som älskar små bäbisar att bara hålla på med några månader gamla barn, bäbisarna lär ju inte minnas någonting när de växer upp, precis som könsstympade inte tar skada av att deras föräldrar och klan skär sönder pitten på dem så lär väl inte ett pedofiloffer i den åldern komma ihåg någonting. Eller har man vetenskapligt lyckats bevisa motsatsen?

Och detta företags värderingar delar många såpass att de skänker pengar till dem?

Annonser

Ett svar to “Pedofila handlingar förbjuds inte, det skulle kränka pedofiler?”

  1. Pica pica Says:

    Rädda Barnen har tappat all trovärdighet för mig redan tidigare men att de inte vågar ställa upp mot omskärelse av barn är vidrigt.

    Jag brukar säga till muslimska vänner att de har liten tilltro till att deras Allah gjorde ett bra jobb när han skapade människan eftersom de ska korrigera. Det finns en mening med att vi ser ut som vi gör, både män och kvinnor. Oskuret är bäst!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: