Här vill Skara-Bert öppna flyktingförläggning

Bert Karlsson, som tidigare var emot massinvandringen, har som bekant beslutat att ge sig in i den lönande flyktingmarknaden för han vet att skattebetalarnas skattekista är oändlig, ett ymnighetshorn, när det kommer till det flyktingindustriella komplexet. Komplexet behöver som bekant aldrig drabbas av besparingar. Tvärtom, anslagen ökar med miljard efter miljard av skattepengar varje år (men vi ska komma ihåg att alla skattehöjningar folket drabbas av har ingenting med massinvandring att göra!) Han vill öppna en flyktingförläggning här i Södertälje.

För detta kommer han att varje månad kassera in 2 miljoner kronor från oss skattebetalare och av dem hoppas han på ~200 000:- per månad i vinst.

Den socialistiska majoriteten i kommunen försöker dock streta emot, de små rasisterna! De anser att vi redan har tillräckligt med människor som står inför ”utmaningar” när det kommer till integration och andra massinvandringsrelaterade problem. Men Bert tycker inte Södertäljeborna ska vara så ledsna utan glada då ”invandrare är bra på fotboll” XD Han gör Södertälje en tjänst helt enkelt och vi ska inte gnälla.

2014-10-25_09-22-54

Lokalen är Alfa Lavals gamla kontorsbyggnad som stått tom i flera år och adressen är Hantverksvägen 1. Lagerlokalen som ligger i anslutning är Scanias. till vänster bakom den lilla skogsstråket ligger Scania Bilars verkstad och begagnadedelar och lite längre bort SVWs kontor och uppställningsplats för nya bilar. Kontorsbyggnaden har idag runt femtio kontor i två våningar och en matsal. Byggnaden ligger några hundra meter från Hovsjö, ett ”utanförskapsområde” med många ”utmaningar” som det heter.

Satelitbilden på google maps är 2-3 år gammal då  hanteverksvägen och indostriområdena byggts om. Flyktingana behöver dock inte gå långt för sin andliga spis då den sprillans nya stora Assyriska kyrkan (eller om det var syrianska, jag kan aldrig skilja på de där två grupperna) ligger hundra meter eller så bort på Hantverksvägen. Det är definitivt inte lika fint som olika gamla anrika slott som erbjuds annorstädes, men duger gott och väl. I alla fall för riktiga flyktingar från krig och helvete. Dock inte för dem som påstår sig ha flytt från krig och helvete skulle jag tippa.

 

2014-10-25_09-32-23

 

 

Annonser

3 svar to “Här vill Skara-Bert öppna flyktingförläggning”

  1. Vickan E Says:

    Snälla varg i veum, det är inte Bert som tar in invandrare till Sverige. Det är staten, samhällseliten och i en förlängning du och jag. Bert är bara en enkel man från skara som intresserar sig för bolagisering av sina idéer och skall inte bespottas för det. Han har missuppfattat livets mening och tror att pengar, arbete och politik är viktigt, det är beklagligt men inte ovanligt.

  2. Varg i Veum Says:

    Jag vet mycket väl att det är makten, etablissemanget, som tvingar på oss multikulturen och massinvandringen (medan de själva undviker den som pesten). Om inlägget verkar som kritik mot Bertan i sig, så är var det inte meningen, han gör bara som alla andra som har möjlighet att parasitera på skattebetalarna lagligt.

  3. Vickan Eremita Says:

    Du och jag baby. Mest du


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: