Vänsterns desperata jakt på förklaringar till SDs historiska framgång i valet

Annika Hamrud, en känd vänsteraktivist och ”antirasist” söker desperat hitta andra anledningar än de uppenbara för att förklara varför SD ökade med 100% i valet trots allt hat och stigmatisering hon och hennes likar kört med i fyra år. För att ta reda på detta vänder hon sig till källor i sin egen åsiktsbubbla: vänsterextremister som Researchgruppen och vänsterns motsvarighet till Avpixlat; ”interasistmen”.

Annikas amatörmässiga gissning går ut på att Sverigevänliga endast läser Avpixlat och andra ”rasistiska” sajter. Märks tydligt att hon inte ägnat någon större tankekraft för att analysera varför SD blivit det tredje största partiet. Hon återupprepar de sedvanliga konspirationsteorierna som florerar på vänsterkanten i förhoppningen att de ska bli sanna ju oftare man upprepar dem.

Fakta är att det finns väl få som följer gammelmedia som sverigevänliga, varifrån tror människan vi får vårt stoff ifrån? Det som verkar störa dem mest är att vi inte bara följer svensk gammelmedia och baserar våra åsikter på dem.

Annonser

2 svar to “Vänsterns desperata jakt på förklaringar till SDs historiska framgång i valet”

  1. Navigare Says:

    Denna figur är ju totalt ointressant. Vet inte varför du hedrar henne med omnämnande på en seriös blogg som denna utom kanske för att visa hur verklighetsfrämmande hon är

  2. Varg i Veum Says:

    Mja, som person är hon förmodligen totalt ointressant, men hennes alster gör att hon är en som tillhör makten i Sverige då media tar henne på allvar (hon har ju de tillåtna åsikterna) nån måste ju synliggöra tramset 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: