Antirasismen i Sverige… hyckleriet avslöjas i ett experiment.

Ett socialt experiment till. Denna gången för att avslöja den svenska ”anti” rasismen. Mycket talande för tillståndet hos såna. (se hela videon) Svårt att hitta antirasister när rollerna blir omvända. Vad kan de bero på? Är svenska antirasister rädda att bli nedslagna av en svart rasist, tror de att bara för att han är svart så kommer han att vara våldsam? Kan det vara så att svenska antirasister är rasister i skäl och hjärta? Det skulle förklara de irrationella känslor såna oftast ger uttryck för, de lider av projektion. Vilket jag påstått länge för att kunna finna nån logik och mening irrationaliteten de ger uttryck för.

Annonser

Ett svar to “Antirasismen i Sverige… hyckleriet avslöjas i ett experiment.”

  1. Pica pica Says:

    Har vi redan blivit så indoktrinerade? I Sverige? Folk ställer upp och tar parti för en svart men inte en vit – i Sverige?

    Filmen visar också tydligt hur missbrukat ordet ”rasist” har blivit. Nu reagerar man inte längre om man blir kallad rasist. Egentligen borde man byta etnicitet på rasisten som i filmen för att ifrågasätta användningen av ordet och kanske få folk att förstå. För det mesta används tillmälet för att man saknar argument i en diskussion och då vill få tyst på motparten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: