Vad är det för fel på muslimer?

Vad är det för fel på Muslimer? Varför krigar de hela tiden? Varför gillar de att halshugga folk och förtrycka människor som tror på andra amsagor? Varför har muslimska män så stor benägenhet för att våldta ickemuslimska kvinnor? Varför blir alltid de så våldsamma när någon hånar eller kritiserar deras religion?

Om nån islamofil eller vänstertomte snubblat in här så lär hon bli djupt chockad över att jag uttrycker såna fördomar. Att jag generaliserar och dömer alla muslimer för vad några få gör.

Men berätta för mig varför det skulle vara fel att döma alla muslimer utefter vad några av dem gör? Varför skulle det vara fel att kräva ansvar av muslimer för vad muslimer gör?

Annonser

Ett svar to “Vad är det för fel på muslimer?”

  1. Pica pica Says:

    Om man tittar på Islam så är det logiskt att de producerar dessa människor. De är indoktrinerade av alla förebilder från vaggan till graven. I och med att man föds är man muslim och ska följa Islams regler och påbud. Manualen är mycket detaljerad och styr allt i livet, den kallas Koranen.

    Därtill är islam inte något som man praktiserar i sin ensamhet på kammaren. Nej, det är en kollektiv sammanslutning. I det ser jag mycket förklarat även idag. Att bli föraktad eller utesluten ur kollektivet betyder bokstavligt döden. Men det värsta är att detta kväver allt som är individen. Kanske är detta en av orsaken till att vi inte ser flera Nobelpristagare från muslimska länder?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: