Fler ”flyktingar” per år än populationen i Södertälje

Ledarsidorna.se har kommenterat vänsterblaskans trams om att det är ”främlingsfientligt” att prata om hur mycket invandring Sverige tål. I den nämns att antalet som kommit och kommer per år närmsta åren är i paritet med antalet invånare i en svensk stad som Västerås. Jag kollar hur många människor som bor i här i Södertälje och noterar att år 2010 var det 64 000 och nu beräknas runt 90 000 – per år – de närmsta åren begära asyl plus alla undantag från asylreglerna (sk ”ömmande skäl” som innebär att om släkten i klansamhällen hotar någon, fängelser inte är som svenska, sjukvården inte är som den svenska osv osv.) Och då är inte alla sk ”hemvändande” som alltid räknas in för att relativisera inräknade. Och då är inte ens anhöriga eller påstått anhöriga till dessa 90 000 inräknade vad jag förstår.

Så Sverige ska alltså härbärgera en helt ny stad varje år med vad det innebär i arbetstillfällen, infrastruktur, välfärd osv. osv.

Och så ska vi inte få diskutera antal utan att twittervänstern blir irrationella och börjar spy på den som lyfter frågan, istället för att diskutera sakfrågan? Hur sjukt är inte det?

Pettersson gör skillnad har skrivit om samma tema innan mig.

Annonser

Ett svar to “Fler ”flyktingar” per år än populationen i Södertälje”

  1. Pica pica Says:

    Hur går det med utsläppen? Vi vet att alla som kommer ska ha körkort och bil. Har MP räknat med detta? Igår sa något ljushuvud att MP vill skrota inrikesflyget norr om Sundsvall då norrländska företag klagar på nedläggningen av Bromma. Vet MP att halva Sverige ryms ovanför Sundsvall? Och de flesta råvaror som skog och malm kommer därifrån. Dessutom har vägar och järnvägar i Norrland fått stå tillbaka fått stå tillbaka för storstäderna så det blir nog hästskjutsar i fortsättningen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: