Obama gör rätt som legaliserar illegala invandrare!

Nu kommer jag förmodligen att chocka några regelbundna läsare som vet vad jag anser om massinvandring.

När man tittar närmare på Obamas förslag om att legalisera illegala invandrare så kan man notera att ur svensk extremistsynvinkel så för han ju rasistisk politik. De illegala invandrarna får inte exakt samma rättigheter som folk som bor där lagligt.

Men samtidigt så kan jag känna att repuplikanerna är ena nedriga hycklare. De, liksom demokraterna, har inte gjort ett piss för att stävja illegal invandring. Visst, skärpa gränskontrollen ser ju bra ut på papper men det riktiga problemet är ju att amerikanarna tillåts använda svart arbetskraft. De illegala invandrarna skulle knappast komma om de inte visste att hycklande jänkare skulle anställa dem. Det är ju dessa, förmodligen repuplikaner de flesta som betalar skitlöner som bara illegala invandrare kan tänka sig ta.

Naturligtvis skulle ju staten ha straffat alla som använder sig av illegala invandrare så att det inte blev lönsamt, om man nu ville bekämpa illegal invandring på riktigt. Men det skulle trampa många rika väljare på tårna. Det tragiska är att det är samma skit som pågår i Sverige. Rika och företagare får ostraffat anlita illegala invandrare istället för befintlig arbetskraft. Vore jag mindre konspiratoriskt lagd så skulle jag inte alls tro att detta är en medveten taktik från vänstern att tillåta svartjobb, men bara för vissa ”raser”.

Så trots att jag är emot massinvandring anser jag att Obama gör rätt eftersom de som påstår sig vara emot illegal invandring inte gjort annat än gynnat illegal massinvandring.

SVD

Annonser

6 svar to “Obama gör rätt som legaliserar illegala invandrare!”

 1. anonym Says:

  Det finns ju en välfungerande amerikansk politik mot detta som endel delstater implementerat. Den kallas self deportation och är fantastiskt rationell, är du inte vit och låter som om du hör hemma i staten ska du kunna legitimera dig vi all form av myndighetskontakt annars ska myndigheten kontakta polis och få dig deporterad.

  Gäller allt från skolor, sjukvård välfärd och dylikt. Mycket väl genomtänkt system som gör det närmast omöjligt att leva som illegal i samhället då du riskeras att få din legitimation kontrollerad lite var som helst så är du aldrig trygg och tar dig själv därifrån för att det är obekvämt att leva så. Lite som REVA i kvadrat.

 2. Varg i Veum Says:

  Vad har de för politik mot dem som anställer de illegala invandrarna? Det är ingen idé och hålla på och kolla legitimationer om grunden till varför de öht. kommer (förutom eländet i hemlandet) inte görs någonting åt. Jag ser inte det som nån rättighet för företag att anlita svart arbetskraft.

  Jag såg ett reportage om fruktplockarföretag som tog in illegala invandrare dagligen. En förman åkte till ett ställe där illegala invandrare stod och väntade och han plockade 5-6st med sig som fick jobba. Samtidigt höll företagaren myndigheterna nöjda genom att ange några av de illegala så att de kunde visa upp att de gör någonting åt problemet med illegala invandrare. Som jag sa så ska inte företag eller privatpersoner få hålla på så där utan repressalier. Ett rimligt straff vore att behandla dem som fildelare och ge dem helt orimliga böter för att avskräcka och visa att de inte kommer att tjäna några pengar på att anlita svart arbetskraft (och detta i ett land som inte har några skatter att tala om)

 3. Pica pica Says:

  Nu får jag sjuka konspirationstankar…. Har länge frågat mig vad sjuklövern har för agenda med massinvandringen. Visserligen går de ett steg längre och är frikostigare med välfärden än Obama och ger bort det vi sparat ihop till dem som inte bidragit. Tänk om de kallt räknar med att rasera vårt välfärdssystem, Reinfeldt har onekligen låtit så. ”Det finns ju privata sjukförsäkringar” t ex. Sen, när systemet har kollapsat och t o m invandrarna blir av med sina bidrag då har pamparna sin billiga arbetskraft….

 4. mats (@MatsSvensson4) Says:

  Bra vinkling Varg. Det är alltför lätt att blunda för sidoproblem och missa sammanhangen att oseriösa arbetsgivare tjänar på eländet.

 5. Varg i Veum Says:

  Ja Pica pica.. Man funderar ju på om allt detta är medvetet. Reinfeldtaren förde ju en än mer extrem massinvandringspolitik än vad sossarna gjorde. Varför skulle han inte ta chansen då han visste redan hur sovande den svenska massan är. Krydda politiken med känslor och manipulera massan med det för att genomföra den kapitalistiska agendan helt enkelt.

  Jag har förresten fortfarande inte kunnat fastställa någon uppfattning om varför Fredde gjorde utspelet om ”öppna era hjärtan”. Var det ett straff åt partikamrater som motarbetat honom bakom kulisserna? Var han bitter? Om han inte är helt ointelligent så hade han ju kunnat räkna ut vad det skulle få för konsekvenser (helt enkelt för att han vet hur man manipulerar en befolkning) Hans sabotage av alliansens valrörelse var en medveten handling, ska bli intressant att i framtiden få reda på vad han försökte manipulera fram.

 6. Varg i Veum Says:

  Ja mats, det är en sida som inte belyses av gammelmedia av någon anledning. Det är ju roten till problemet. När jag såg den där dokumentären om hur det går till insåg jag att det inte bara handlar om fattiga människor i jakt på ett bättre liv utan mer om ett systemfel. Ponera om myndigheterna tog tag i detta problem med ett ekonomiskt system som tjänar på illegala invandrare. Då skulle man minska den illegala massinvandringen ganska kraftigt. Incitamenten till att åka till USA skulle minska kraftigt.

  Man kan ju jämföra med de övriga skandinaviska ländernas flyktingmottagning. De går inte på vilka lögner som helst utan ifrågasätter. Detta har fått till resultat att ”asyl”invandringen minskat kraftigt, flyktingarna väljer Sverige för att det är så mycket lättare att få asyl. De har alla incitament att välja Sverige före andra länder som ställer besvärliga frågor och krav.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: