SD fäller vänsterns budget – sluta gnäll och ta konsekvenserna.

Som de flesta nog redan hört har SD bestämt sig för att fälla budgeten socialisterna lagt och röstade på alliansens istället. Tydligen är det mot någonting som vänstern kallar ”praxis” nån slags oskriven regel att man som oppositionsparti accepterar regeringspartiets budget genom att lägga ner rösten. Denna ”praxis” gäller bara SD har vi fått lära oss. SD ska skämmas för att de inte följer ”praxis”.

”praxis” har tydligen tidigare varit så att när ett nytt parti röstats in i till riksdagen så ska de frysas ut och ”inte ges något inflytande” för inte hycklar väl de små hycklarna? I och med SDs inträde har vi fått lära oss mycket om hur ”praxis” fungerar hos sjuklövern.

Jag anser att SD gjorde rätt i att inte följa denna ”praxis” i kraft av det mandat som väljarna gett dem. Varför ska SD gynna vänstern utan att få tillbaka någonting i den kohandel som politik är? Vi har inte röstat in dem för att vara nickedockor åt sjuklövern. De har valt att inte samarbeta med SD på något sätt.  800 000 människor, 800 000 väljare har valt in dem i huvudsak för en enda fråga så SD hade svikit sina väljare om de fortsatt slicka vänstern i röven utan att få något gehör. Då återstår bara att spela med i sjuklöverns infantila spel om makten.

Nu är det ett faktum att SD beslutat sig för att utnyttja den makt vi väljare gett dem. Hur kommer sjuklövern att förhålla sig till det tro? kommer det att bli den vanliga offerkoftan om hur SD ”inte tar ansvar” och fortsätta gnälla, eller är de män nog att ta konsekvenserna av sin ”praxis” som de utövat mot SD de senaste fyra åren?

Ska bli intressant och sen om vänstern väljer nyvalet, om de vågar det. Jag är inte alls säker på att SD kommer att backa nu när SD valt att på allvar utnyttja sin makt och visat att de inte tänker vara några rövslickare åt dem som spottar på och hatar dem så oförblommerat. Jag menar då hat på riktigt, ett hat med total frånvaro av logik, sans och vett, mot individerna som representerar oss väljare (de har inte ”lurat” oss med sin ”polerade fasad” vi har valt dem med öppna ögon för att vi anser att alternativet är värre).

Chansen är stor att de ökar. Medieetablissemanget och sjuklövern underskattar folks syn på massinvandringspolitiken. Man har kapitalt misslyckats att med fakta visa att dagens form av massinvandring är så lönsamt som de fantiserar om. Man kan bara komma så långt med känslopropaganda innan folk börjar genomskåda det.

Annonser

4 svar to “SD fäller vänsterns budget – sluta gnäll och ta konsekvenserna.”

 1. Pica pica Says:

  Jag har försökt hänga med på de olika partiernas utvärdering av valresultatet. Det var ju bara SD som gick fram. Under tiden fram mot valet vägrade sjuklövern att ta upp problemet med massinvandringen och även i partiernas utvärdering ser de fortfarande inte elefanten?

  Vad som slår mig i kväll är att ingen enda av alla kommentatorer eller politiker nämner väljarnas vilja. Jo, förresten Fridolin säger sig veta att de flesta (mer än MP:S siffror i valet) sympatiserar med hans politik.

 2. Arn Heldin Says:

  Det är fel, oansvarigt, ett misslyckande och ett inkompetent försök att spela Allan. Alla vill få sina 15 minuter i berömmelsens sus och dus, nu fick han/de detat. Nu då? Batra med rövskallepolitik i ytterligare fyra år? Tack så jävla mycket! Vi spottade ju och kräktes ju över Reinfeldts sätt att pissa på Sverige och svenskarna, det är ju fan vad vissa glömmer fort. Risken är överhängande att ett ev. nyval resulterar i detta aber. Batra vid spakarna och Reinfeldt sitter hemma och coachar, fy faan. SD är en besvikelse, aldrig mer at jag ska ta den prepubertala grupperingen på allvar. Pax Vobiscum.

 3. Varg i Veum Says:

  Arn Heldin. Vad är din analys av vad som skulle hänt om SD gjort som du och sossarna ville? Hur skulle framtiden ha sett ut ur ett ”svenskvänligt” perspektiv?

  David Baas gör dock en intressant analys här. Det är sant att SD riskerar ganska mycket i och med denna maktuppvisning. Hatet mot SD från sjuklövern är stark och det är inte ett omöjligt scenario att de samarbetar för att ta kraften ur SDs vågmästarroll. SD kan tvinga dem att samarbeta och det kan bli en backlash. Tiden får utvisa, men intressant blir det.

 4. Erik Says:

  Tino Sanandaji har utifrån SOM-undersökningarna i en krönika mycket tydligt visat att det svenska folket och även den högst ordinäre moderatväljaren vill ha SD:s invandringspolitik. SD synes inte ta några som helst risker genom att stenhårt driva sin linje gällande invandringen.

  http://www.realtid.se/ArticlePages/201409/16/20140916154104_Realtid981/20140916154104_Realtid981.dbp.asp


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: