Döms för att ha kallat en muslim för ”antisemit”

En intressant dom i Kanada. En TV-personlighet kallar en muslim för ”antisemit” på sin blogg och döms för det, för att det är ”nedsättande”. Muslimen tog illa vid sig att bli anklagad för att vara antisemit (som om han skulle ha något tolkningsföreträde om vad han är och inte är?) Sverige är ju föregångsland inom den extrema sporten PK, så vi får se hur det utvecklar sig här. Men det öppnar upp för intressant hyckleri, som ju är svensk antirasisms andra stora sportgren.

Tydligen är det ”nedsättande” att bli kallad antisemit om man själv inte uppfattar sig som sådan. ”antisemit” är ju en undergren av ”rasism”. Undrar hur det blir då den som blir kallad ”rasist”? Det är många människor som inte identifierar sig själva som de epitet som såna som påstår sig vara antirasister delar ut åt alla som inte håller med.

Annonser

Ett svar to “Döms för att ha kallat en muslim för ”antisemit””

  1. Arn Heldin Says:

    Ja att jag är en motvillig världsmedborgare i en extremt absurd och abstrakt värld……Det råder det fan inget tvivel om då man tar del av nyhetsflödet. Ibland ter det sig så vida pass tungt, och reversivt, att tanken på att avgå från livet gör sig gällande. Inte mycket, men ändå. Irriterande. Salvador Dali, han skulle trivas i denna kaotiska smörja som vi kallar för – jorden. Det jävligaste och mest depressiva, det är att se gatorna och torgen runt om i världen fyllas av olika desillusionerade vänsterpack och islamistextremister, hand i hand. Min fråga blir då denna – Varför så tyst om Islamiska Staten, och deras vidrig illdåd? Alla sitter ju hemma och tuggar sina käkar frenetiskt och har vita knogar som värker svårt!? Ja, alltså då de tar del av de senaste barbariska massavrättningarna live på CNN? Men gatorna och torgen då…..? De har ju varit slagfält förr och fått mången despot och regim att vittra och dö. Men det är TIVO, Playstation 4 och andra riktigt viktiga saker och ting som nu kräver folks uppmärksamhet. Och detta, tillsammans med den politiskt korrekta sfär som vi nästan kvävs av på nätterna, det blir vad som får vår meningslösa civilisation på fall. Inga kärnvapen, ingen Ebola och inget storkrig…..utan apati och ett politisk korrekt synsätt. Jag låser dörren och laddar mitt gevär i alla fall. Mitt huvud ska de inte få hugga av i alla fall.

    Arn


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: