Nu ska jag sänka Åsa Linderborg

Jag vet inte vad som tagit åt socialisten Åsa Linderborg, har hon börjat att se förbi känslorna? Plötsligt låter hon lite vettig och jag ”hyllar” henne för att hon vågar gå emot den interna vänsternormen. Hon ifrågasätter vänstern som vilken rasist som helst, som jag gjort länge t.ex. Hon attackerar identitetsvänstern då hon märkt att dessa extremister kapat vänsterns agenda och försökt få kampen att handla om hudfärg och etnicitet. Vänstern som tidigare förknippats med klasshat är nu en arena för människor som delar upp folk utefter hur kränkta de är. Kränkthetsgraden baseras på vilken nyans av brunt man har på hudfärgen. Hudfärgen är det avgörande för huruvida man tillhör deras ”vi och dom” och inte.

Kaatchiiing! sådärja, en ”rasist” hyllar en socialist för en del av hennes åsikter. Att uttrycka en åsikt som tilltalar en ”rasist” som mig t.ex. är bland det värsta en som identifierar sig som vänster kan göra enligt vänsterns interna strukturer. Går någon inom rörelsen emot den falang som har makten inom vänstern kan hon räkna med att bli skuffad till fiendens planhalva och stigmatiserad. Man ”fiskar i grumliga vatten” och vi ”rasister” används som den våta filten på den interna debatten.

Detta stigmatiserande är en typisk vänsterstruktur som finns inbyggd i ideologin. Det är genom den härskartekniken åsikterna hålls i schack. Så välkommen till rasisthörnan Åsa, nu får du känna på hur det känns, karma is a bitch 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: