Massdemonstrationer mot islamisering.

Det tog några veckor men nu har även svensk gammelmedia vaknat och noterat de massprotester som länge pågått i Tyskland. Massdemonstrationer mot vad folk upplever som ”islamisering” i Tyskland.

Det som är intressant och notera är när Merkel uttalar sig om det så är hennes svar ”….att det inte finns plats i Tyskland för hat mot muslimer eller andra religiösa eller etniska grupper.” Här har vi alltså stora massprotester mot – islamisering – som för alla andra än halalhippies kan jämställas med nazism av uppenbara orsaker, och makten kallar det ”hat” mot alla muslimer?

Detta är ett tydligt exempel på hur man förvränger någons budskap för att slippa ta itu med det som folk upplever som ett problem. Plötsligt blir alltså islamism någonting som alla muslimer står bakom. Det är lika ointelligent som om någon skulle påstå att massdemonstrationer mot rasism eller nazism skulle vara ”hat” mot alla vita.

Och så är fåntrattarna uppriktigt förvånade över att fler och fler finner det omöjligt att ta den ”antirasism” som de påstår sig stå för på allvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: