”Fel att se massinvandring som en kostnad”

Peter Weiderud som är medlem i den islamistanstrukna socialistiska broderskapsrörelsen, eller ”Socialdemokrater för Tro och Solidaritet” som de kallar sig nuförtiden, kommer med den sedvanliga strutsretoriken om att just flyktinginvandring får inte diskuteras i termer av kostnader oavsett hur orimliga summor det kostar. Jag skulle vilja veta varför ska just det området vara fredat från besparingar? När sjukhus, skolor, a-kassa, försäkringskass, ja allt som har med välfärden att göra inte får undantas från besparingar. Är vi som redan bor här, invandrare som svenskar, mindre ”värda” än flyktingar, anhöriga, dom som påstår sig vara flyktingar och deras anhöriga? Varför ska det bara sparas på oss?

Han fortsätter sen med de socialistiska flosklerna om att ”resurser fördelas fel” och att det är det som är orsaken till ”sällan skådad ojämlik fördelning av resurser” vilket i realiteten menas skattepengar. På pappret kanske det är ”sällan skådat ojämlikt…” men i verkligheten har dagens människor det oändligt mycket bättre än de tider som Weiderud hänvisar till i historien, eller vad han nu menar med ”sällan skådad….” även de allra relativt fattigaste har det bättre än riktigt fattiga.

Tydligen är inte skattemedel en outtömlig källa för socialister, förutom när det kommer till den form av invandring vi berikats med de senaste decennierna förstås, då finns alla resurser och finns de inte så skapar de dem genom att höja skatten för att stjäla mer från skattebetalarna. Då är det inga som helst problem med profitörer som parasiterar på skattebetalare, för att inte tala om alla miljarder som människohandlare tjänat på flyktingarna när de lovats guld och gröna skogar i Sverige. Lite skillnad mot när friskolor och privata vårdcentraler diskuteras.

Svaret blir naturligtvis några läpparnas bekännelser om ”medmänsklighet” och ”solidaritet”. Alla som skryter om hur ”medmänskliga” de är, är de som anser att andra ska betala för deras godhet. Varför inte sänka skatten kraftigt för alla och så får de där så kallade 87 procenten frivilligt betala för deras självupplevda ”medmänsklighet” utöver skatten de betalar för välfärden? Det lär nog inte vara några som helst problem för dem att frambringa de hundratals miljarder det flyktingindustriella komplexet kostar varje år. De kan registrera sig som givare och så får de i framtiden ta del av de fenomenala och otroliga vinster dagens form av massinvandring påstås ge. Ingen har dock sett några tecken på dessa vinster, men de finns åtminstone i fantasin hos vissa och då är det inte mer än rätt att de är de som får ta del av den.

Annonser

3 svar to “”Fel att se massinvandring som en kostnad””

 1. Pica pica Says:

  Jag har också funderat över de som är så generösa och ”goda” med våra skattekronor inte i handling vill visa oss en riktig förebild? Om vi gjorde som i sista stycket här ovan skulle det bli fart på debatten tror jag. DÅ skulle invandringens kostnader diskuteras.

 2. Argus Says:

  De övergoda saknar kognitiv förmåga eller är på ren svenska dumma i huvudet. Om vi tar Stefan Persson som exempel, Sveriges näst rikaste person med en förmögenhet på 32 MUSD, skulle en brandskattning av honom nätt och jämt betala massinvandringens kostnad ett år.

  Nej, deras politik bygger på nära nog full sysselsättning och brandskattning av den mindre vetande massan. Det förekommer ett sådant slöseri av skattebetalarnas pengar att svensken skulle ställa till med revolution om han gitte ta reda på sanningen men istället ser han på STASI-TV och läser fekalpressen som berättar allt annat än sanningen.

 3. Varg i Veum Says:

  Jag skulle vilja påstå att information om det enorma slöseriet inte saknas, så nog tror jag att svensken känner till det, men skiter i det så länge välfärden är någorlunda hyfsad för dem. Jag har i dagsläget svårt att se att svenskar (eller resten av norden faktiskt) skulle ställa till med revolution eller ens meningsfulla protester som påverkar makten. Så länge ”de flesta” har det bra kommer det inte att ske annat än genom att stödet för SD ökar. Det är det demokratiska sättet att protestera.

  Kan dock ändras i takt med att välfärden nedmonteras och om makten lyckas obstruera den demokratiska processen genom deras manövrar att hindra en stor del av väljarna att få sin vilja igenom eller ens hörd. Då kommer fler att radikaliseras och nazister o.dyl kommer att finna mer stöd. Samtidigt med det så kommer deras motsvarigheter inom den muslimska gemenskapen och andra invandrares dito att öka också. Allt tack vare den irrationella massinvandringspolitiken. Jag är osäker på om trenden går att hejda faktiskt, PK har effektivt amputerat de flesta krafter som vill ha en pragmatisk och för folket bättre lösning.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: