Tricky Dick

Karl-Olov Arnstberg sågar av Dick Harrisons massinvandringspropaganda jäms fotknölarna. Jag tänkte själv skriva om de uppenbara fånigheterna i Dick Harrisons föreställningar, men Arnstberg gör det så mycket elegantare.

*UPPDATERAT 2014-01-02*

Tino Sanandaji gör också slarvsylta av Dick Harrisons PK-floskler här.

 

Invandring och mörkläggning

Dick Harrison gillar att sticka ut näsan och ta en och annan strid med okunniga och åsiktsstinna debattörer, den sort Sverige har gott om. Den här gången har emellertid herr historieprofessorn stuckit ut näsan för långt. Det är dags att vrida om den. Som professorskollega tycker jag det är ett djävla sätt (klartext!) av honom att utnyttja sin position för att bedriva politisk propaganda. Men det är så det går till i Sverige.

View original post 2 602 fler ord

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Tricky Dick”

  1. pllay Says:

    Efter att ha läst Dicks arbete ser jag hans inlägg som något han tvingats skriva och som skall läsas som ett pekoral med uppenbara motsägelser och överdrifter, ofta rena lögner. Han har gjort sitt inlägg till ironi över den svenska invandringspolitiken och politikerna i allmänhet. Genom att använda det Orwellska nyspråket istället för svenska ironiserar han också över medias rapportering av verkligheten. Det är troligen mycket av biskop Brasks situation över hans alster.
    Om jag missförstår hans inlägg och det faktiskt speglar är hans innersta övertygelse och uppfattning har han förlorat all respekt för både hans vetenskapliga gärning som personliga integritet och hederlighet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: