Pegida Sverige

I Europa pågår protester mot islamiseringen och har pågått i månader. Nu senast i Tyskland som började med några hundra i Augusti förra året varje måndag. Idag har det vuxit till 17 000 och växer. I Italien och Frankrike har det förekommit länge. Svensk gammelmedia har rapporterat om det lite pliktskyldigast (tack vare att internet finns och de vill framstå som att de inte alls väljer vad de förmedlar till folk som inte hänger med om vad som händer på den här fronten) Men naturligtvis med sedvanligt narrativ om att det är fullblodsislamofober som inte vill annat än gasa ihjäl muslimska småbarn och göra lampskärmar av dem.

Nu har man startat en svensk grupp i förhoppningen att det tar fart här i Sverige också. Det ska bli intressant och se hur det går. Jag har inte stora förhoppningar om att det växer sig lika starkt i Sverige då Sverige är ett stigmatiseringsland där man går på individerna som protesterar (om det inte är socialister och kommunister förstås) Inte så att staten går in utan det är klimatet som dessa sk ”87%” står för. Bara i Sverige kan man med statens goda minne få sparken för sina åsikter. Vi har inkvisitionsorganisationer på vänsterkanten som EXPO och Researchgruppen som kartlägger de som inte har rätt åsikt. De drar sig inte för att ringa arbetsgivare för att tala om att en av deras anställda inte delar sk ”värderingar” med underförstått hot om att företaget i sin tur kommer att stigmatiseras. Man ringer annonsörer som gör reklam på ”fel” ställen med samma hot. Det behövs ingen förtryckande stat för att tysta svensken. Sen har vi ju vänsterns egen Sturmabteilung som ”mot” -demonstrerar, inte sällan med upplopp som följd för att skrämma människor från att uttrycka ”fel” åsikt.

Jag hoppas jag har fel. Jag kommer dock att själv att medverka i eventuella demonstrationer mot det många upplever som ”islamisering” om det passar mitt schema och om det sker i närheten av Södertälje. Kanske med maskering, det är ju populärt hos kommunisterna och verkar inte alls vara så olagligt som lagen påstår då de aldrig blivit lagförda för det.2015-01-02_23-08-33

Annonser

5 svar to “Pegida Sverige”

 1. Pica pica Says:

  Efter branden i källarmoskén i Eskilstuna pratar PK-Media fortfarande om den som mordbrand trots att en noggrann undersökning med brandhundar gjordes. Ingen brandfarlig vätska hade kastats in, inget fönster krossats utifrån och experterna konstaterades att branden startat i köket. Trots detta fortsätter man kalla det mordbrand. Jag ska inte säga vad jag anser om Eslövs imam.

  För ett bra tag sedan hände samma i England och en moské blev nedbränd en natt. Till sist blev det en hel epedemi. Samma sak händer nu här och våra ”politiker” går ned i spagat. Vete sjutton vad som kommer att hända. Jag är rädd att det blir värre för oliktänkande. Angela Merkel har ju gått ut och sagt att Pegida är rasister och xenofober, inte vanliga människor.

  Med tanke på alla islamska organisationer i olika länder (inte minst USA) som vill ha lagstiftning mot kritik av islam och införandet av sharia-lagar är det hög tid att något sker.

  I nyheterna i kväll representerades regeringen av Ardalan S och en imam från Islamska förbundet – löjligt. Imamen talade om det fasansfulla dåd som drabbat moskén i Uppsala. Den har inte brunnit men jag såg att de målat hakkors på dörrarna. Han menade vidare att svenskarna var okunniga och behövde lära sig om islam redan i skolan! Vidare misstänkte han att vi okunniga tittade på nyheterna från Syrien och trodde att ”en liten extrem grupp”
  där misstogs ha något med islam att göra!

  Tro sjutton att man blir rädd….

 2. Varg i Veum Says:

  Ja, jag hörde Allice Bah pladdra om detta med att svenskar måste ”lära sig mer om islam” som om det vore problemet. Apropå branden i Eskilstuna, är förundersökningen klar? Jag hade för mig att de skulle göra en fysisk teknisk undersökning först nästa vecka?

 3. Elaka gubben Says:

  Den typen av demonstration kommer aldrig att inträffa i Sverige

 4. Joy Says:

  Barn lär sig om islam i skolan, vi har religionsundervisning, fattar de inte det? Och dessutom lär sig barnen konsekvenserna med islam, deras invandrade kompisar lär dem det, bevars. Jisses, det är knappt sant. Det är islamindoktrinering som de vill ha om det ska läras ut mer islam i våra skolor. Det är typiskt muslimer, hjärntvätt med islam är deras grej, var de än befinner sig i världen. Varför lyssnar inte våra politiker och fattar när det sägs öppet av muslimer!

 5. Pica pica Says:

  Tack och lov anser de flesta tonåringar att islam är en konstig och knäpp ”religion” som tycks dem alltför gammalmodig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: