Håll bara käften Qatar och Al jazeera

Den muslimska propagandakanalen Al Jazeera har anställt västerlänningar från vänster för att verka internationella. En av dem jiddrar där borta i Qatar om att Europa måste ta emot flera muslimska flyktingar eftersom de väljer att betala tiotusentals kronor för att sätta sig i skrotbåtar i förhoppningen om att västerländsk medmänsklighet ska plocka upp dem.

Någonting som aldrig pratas om i svensk gammelmedia är varför perverst rika muslimska länder som Qatar, Saudiarabien, förenade arabemiraten inte bryr sig om flyktingar. Varför gnälls det bara på Europa? Anser man att araberna är vildar som man inte kan ställa krav på eller vad handlar hyckleriet om?

Tittar man på Qatar, varifrån Al jazeera finansieras och finns, så ser vi att de har tagit emot hela 130st flyktingar och när sammanställningen gjordes fans fenomenala 11st asylsökanden till det muslimska Qatar. Och visstja, det finns 1200 sk ”statslösa” som de vägrar ge medborgarskap och rättigheter åt eftersom de anser att de är mindre ”värda” som en del säger här i Sverige. När man ser dessa siffror så ser man att muslimer inte verkar skänka mycket pengar till fattiga och utsatta muslimer trots ramadanjippot. I år har de skänkt fjuttiga 21 miljoner dollar, men se åren innan.

Och så har fåntrattarna mage och ha åsikter om Europa?!!

De ska bara hålla käften och fortsätta fippla med sin koran och tillbedja den där jävla muhammed när de ändå inte är till någon nytta för någon här i världen. En bunt med hycklare är vad de är! Till samma grupp muslimska länder som totalt skiter i sina ”bröder och systrar” tillhör naturligtvis Saudi Arabien och Förenade Arabemiraten. Den senare lägger ju ner en del av sina oljebiljarder på Dubai dit västerlänningar faktiskt åker(!?) Är det förresten inte intressant att denna sortens länder som verkar arbeta på att europa ska förvandlas till en Mellanösternsk monokultur själva skyr det multikulturella experimentet som pesten?

2015-01-06_21-28-45

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: