Extremister anmäler Björn Söder för ”hets mot folkgrupp”

”Sveriges” unga muslimer anmäler Björn Söder för sitt uttalande om det som en del muslimer och islamofiler kallar ”Fredens religion” Björn Söder som är vice talman, vilket tydligen ska vara någonting sjusärdeles extra fint, har uttryckt på twitter (utanför sin roll som vice talman) att ”fredens religion visar sitt ansikte”.

De unga muslimerna, som tack vare Sveriges massinvandringspolitik bor i Sverige, anser att det är ”hets mot folkgrupp” att säga någonting negativt om en hobby, en religion. Men säger verkligen Söder att alla muslimer (den där ”folkgruppen” ni vet) tolkar islam som ”fredens religion” och därigenom ”hetsar” mot ”folkgruppen” muslimer? Anser ”de flesta” muslimer att islam är en ”fredens religion” enligt den definition som man förknippar med fred?

Av uppenbar anledning valde gammelmedia i form av den innerlige SD-hataren Orrelius att inte ställa följdfrågor om vad han egentligen menade i en ”twitter” som har max 140 tecken. Propagandisten valde att vara förutsägbar för att få fram de populistiska reaktioner han så förutsägbart enkelt lyckades frammana i en samtid som dränks i islamofobfobi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: