Skillnaden mellan USA och Islam, exakt vad är den?

Ingen kan väl ha undgått islamofilers, kommunisters och en majoritet av muslimers syn på USA och deras invasionspolitik. Dessa människor anser att det är någonting omoraliskt att USA invaderat så många länder. Särskilt dem i MENA tycks vara ett stort problem.

Men om man tänker lite, om man använder hjärnan istället för en bunt med irrationella känslor som bubblar upp från ryggmärgen och som man tycks vara oförmögen att analysera realistiskt, exakt vad skiljer ideologin Islam (eller religionen som en del föredrar att kalla den) från USA:s önskan om att vara världsherrar?

Om Muhammed och Islam hade lärt ut att bara araber i hans omedelbara närhet i öknarna i Arabien skulle vara muslimer så hade Islam inte spridits med det våld den spreds. Men tydligen räckte det inte för en imperalistisk religion som Islam. Dess följare ”tolkade” att Islam skulle spridas med våld. Och den spreds med våld till länder som Israel, Egypten, Algeriet, Marocko, Tunisien, Nigeria, Turkiet, Afghanistan, Indien (varav Pakistan och Bangladesh egentligen är en del av och som muslimer med våld tvingade till sig) Jag orkar nu inte googla på alla de länder som hamnat under islams imperalism, men jag förutsätter att den tänkande människan förstår poängen jag vill framföra.

På vilket sätt är religionen Islam och muslimer bättre än USA och USAs folk påstås vara av de jag nämner ovan? För att provocera till reaktion så skulle jag vilja lägga till: Exakt vad är skillnaden mellan dagens sionister och forna tiders muslimer egentligen? På vilket sätt tvingade inte Islam till sig mark? På vilket sätt tvingade sig inte Islam på oskyldiga?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: