Låt oss strunta i extremister som blir kränkta av muhammedteckningar.

Låt oss göra som islamofiler säger och strunta i dessa stollar. För de har rätt det är ungefär en och en halv miljard muslimer som inte demonstrerar mot bilderna, sålunda kan man enkelt avfärda denna extrema och lilla minoritet som de stollar de är när de tror att man måste ”respektera” deras medeltida värderingar. De är inte på något sätt ”islamofobi” att häckla dessa extremister. Jag menar, man häcklar ju nazister. De som blir kränkta av teckningar av muhammed kan inte sin egen religion och sålunda inte värda att tas på allvar som religiösa. De är ungefär lika religiösa som, förmodligen inavlade, böghatarsekten ”God hates fags” och dem respekterar ju ingen, och det med rätta. De allra flesta muslimer är inte som de som mördar folk eller demonstrerar mot dem som ”kränker” deras vanföreställningar om sin egen religion.

Annonser

5 svar to “Låt oss strunta i extremister som blir kränkta av muhammedteckningar.”

 1. Ratatosk Says:

  Det är tyvärr när man struntar i extremisterna som det går som för redaktionen på Charlie Hebdo. Extremisterna är ett problem oavsett om vi väljer att vika oss för dem, d.v.s. leva efter deras regler, eller sätta hårt mot hårt. Det senare alternativet kommer att kräva att blod flyter, och det tycker tämligen naturligt de flesta är rätt obehagligt. Jag önskar det funnes ett tredje alternativ, då att leva i ett kalifat är fullständigt otänkbart för mig.

 2. Pica pica Says:

  Vi har nu hört att detta attentat (också) hade ingenting att göra med islam eller majoriteten muslimer. Det är en liten handfull extremister som egentligen inte är muslimer. Sen har fördömande av dådet kommit från ledare för muslimer över hela världen, t o m Abbas deltog i Paris. Är det då inte dags att syna de goda och moderata muslimerna?

  För övrigt tycker jag att tryck- och yttrandefrihet är absolut och går inte att begränsa lite här och där.

 3. Erik Says:

  Muslimerna säger att yttrandefriheten i västvärlden är svajig. Det finns länder i Europa där det är olagligt att förneka förintelsen och muslimerna har tyvärr rätt när de påstår att vi inte är konsistenta.

  Yttrandefriheten borde begränsas enbart av att det inte skall vara tillåtet att beljuga individer.

 4. Varg i Veum Says:

  Du har naturligtvis rätt Ratatosk, ”problematiserade” sk ”antiraisters” bristande logik lite ironiskt. Det är tack vare att muslimer, vänstern, islamofiler och sk ”antirasister” anser att det är ”islamofobi” att attackera terroristers religion (hot mot religionsfrihet vetdu) som dessa kan härja.

 5. Förbjud muslimska terrorister att utöva sin ”tro” i fängelset, de är ju inte muslimer. | Varg i Veum Says:

  […] Låt oss strunta i extremister som blir kränkta av muhammedteckningar. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: