Förbjud muslimska terrorister att utöva sin ”tro” i fängelset, de är ju inte muslimer.

Anknyter och utvecklar gårdagens inlägg där jag satte ljuset på hyckleriet om att ibland är terrorister muslimer och ibland inte enligt sk ”antirasister” islamofiler och muslimer. Det sägs att de muslimska terroristerna inte alls är muslimer som har ”någonting med islam att göra” eftersom de påstås tolka religionen ”fel”. Sålunda torde det inte vara något brott mot religionsfriheten eller mänskliga rättigheter att strunta i dessa kreaturs föreställningar som de kallar ”tro”? Vill de inte ha normalt kött till mat, tuff shit, ät bara potatisen då. Får de stryk av medfångar för deras föreställningar så är det inte hatbrott eller sk ”islamofobi” utan en misshandel vilken som helst. Får de inte möjlighet att be som de vill eller träffa en hatpredikant, so what?

Alla är ju så rörande överens att terrorister inte är muslimer, sålunda kan man inte hävda att de utsätts för religiös diskriminering. Deras hat ska inte gödas i ett civiliserat samhälle under religionens kjolar.

Annonser

2 svar to “Förbjud muslimska terrorister att utöva sin ”tro” i fängelset, de är ju inte muslimer.”

  1. Joy Says:

    Suveränt skrivet! Det bästa jag läst på länge i hela debatten!

  2. Varg i Veum Says:

    Tack Joy, men det är egentligen bara sunt förnuft baserat på den syn på islamister som det vi kallar ”PK” har. Märkligt att de inte fullföljer tankegångarna de har.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: