”Svenska” muslimska företrädares verklighetsbeskrivning och deras dubbla tungor

Tur att det finns människor som förstår arabiska och kan visa på de dubbla tungorna, det som svenska fundamentalistiska företrädare för muslimer i Sverige säger på det egna språket i muslimmedia. Sameh Egyptson följer fundamentalistiska muslimers förehavanden och synliggör företrädarnas dubbla tungor för att uppvigla jihadister. När de intervjuas i muslimsk media heter det att muslimer i Sverige är utsatta för ”folkmord” och ”utrotning”.

De har till och med hittat på ett tramsord till, förutom ”islamofobi”, för att berätta för jihadisterna att de har rätt i sina tankar om att världen försöker utrota muslimer: ”islamocaust” Naturligtvis vill man parasitera på judarnas tragik i förhoppningen att tillräckligt många vänsterislamofiler och jihadister ska känna känslor och reagera.

Jag kan ju inte språket, så jag kan inte verifiera det Egyptson säger, men är övertygad om att om han nu bara skulle hitta på så kommer det fram, och jag tror inte att han är så ointelligent att han skulle ljuga så öppet. Så med andra ord är detta med allra största säkerhet är det sanningen han förmedlar. Vi har även sett detta i MEMRIs rapportering som översätter vad arabiska muslimska företrädare som sk ”lärda” och politiska företrädare säger bakom språkets stängda dörrar.

Annonser

Ett svar to “”Svenska” muslimska företrädares verklighetsbeskrivning och deras dubbla tungor”

  1. Erik Says:

    Vad är egentligen skillnaden på en moderat muslim och en islamist?
    – Jo, islamisten skär gärna själv huvudet av dig medan den moderate muslimen istället gärna ser att islamisten gör jobbet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: