Osedvanligt amatörmässig hetspropaganda i Aftonbladet

Aftonbladet visar i sin ständiga jakt på hjärnspöken en osedvanligt uppenbar lögn. Titta på videoklippet om hur en svart kriminell blir skjuten av en polis som flera gånger säger till att han inte ska röra sig. Vad gör då den intelligente svarta? Jo han rör sig, sträcker sig in i bilen och tar fram vad som uppenbart är, eller åtminstone kan uppfattas som, en pistol och tar steg bakåt för att skjuta ihjäl polisen.

Hur dumma i huvudet tror de att alla är? Visst, det finns svarta rasister och sympatikränkta kommunister o dylikt som ser vad de vill se, men snälla, jag blir kränkt av att betraktas som dum i huvudet. Jag känner så kränkt att om jag inte vore vuxen skulle jag gå ut och demonstrera och demolera.

Jag har sparat filmklippet om nu demagogerna och uppviglarna på socialistiska Aftonbladet tar bort klippet när jag nu visat det de i sin känslobetingade blindhet inte ser.

*edit*

Jag erkänner härmed mitt misstag. Jag såg det jag ville se och var för snabb med att propagera emot de sedvanliga uppviliglingsförsöken hos vänstermedia. Det är inte en svart som står vid passagerardörren utan en polis som plockar ut pistolen och sen börjar det skjutas. Men jag vidhåller att Aftonbladet och annan gammelmedia gärna vinklar (precis som jag gör fast tvärtom för att synliggöra vinklingarna) osäkra situationer så att de ska se ut som att de avslöjar ”rasism” enligt deras ideologi.

Det första man måste ställa sig när såna här känsloframkallande och uppviglande videos publiceras innan någonting är klarlagt är: är det logiskt?

Är det logiskt att en polis kallblodigt och enbart för att föraren är svart skjuter ihjäl honom utan någon annan (för honom farlig) anledning) En polis som vet att kameran rullar och alla kommer att se den. Ser vi exakt vad som händer ur polisens synvinkel? Jag ser någon rörelse i baksätet innan skotten och samtidigt som den andre polisen tar vapnet. Har det någonting med saken att göra? Det får vi inte veta eftersom Aftonbladet och de svarta spinndoktorerna väljer att bortse från fakta eftersom det stör deras propaganda. Hade de inte velat propagera för konspirationsteorin om att det pågår en utrotning av svarta i USA så hade de tagit fram alla fakta. Så ska en journalist arbeta. Nu arbetar svenska journalister som bloggare mer eller mindre.

*edit*

Expressen har till skillnad mot Aftonbladet hela filmen. Och när man ser den så kommer propagandan i fullt ljus. Polisen vid passagerardörren varnar klart och tydligt att den svarte inte ska röra sig och förklarar lika önskvärt klart och tydligt vad som händer om den svarte väljer att röra på sig, den svarte som sitter på passagerarsidan alltså. Föraren gör som polisen säger och har sina händer utanför, den logiska följden av detta handlande blir att han överlever.

Den svarte får flera gånger klart förklarat för sig att han kommer att bli skjuten om han rör sig. Polisen säger inte ”stig ur bilen” utan han säger: ”rör dig inte och visa händerna” Polisen sträcker in handen och tar pistolen i handskfacket. Då får den svarte för sig att han ska rusa på polisen. Och blir skjuten, precis som utlovat. Vad är problemet egentligen? Att bara för att man är svart, sk  ”rasifierad” kriminell brun kropp så får man inte längre hoppa poliser som man vill i det där jävla landet?

Annonser

2 svar to “Osedvanligt amatörmässig hetspropaganda i Aftonbladet”

  1. Ernst Says:

    Kan du inte börja länka via unvis.it så att man inte ger några pengar till Aftonhoran via annonserna?

  2. Varg i Veum Says:

    Sorry jag glömmer ofta bort unvis.it då jag blockar alla annonser via webläsaren så jag tänker aldrig på att de existerar. Så jag bidrar aldrig till aftonbladet ekonomiskt. Tänker inte alltid på att de flesta av någon märklig anledning inte använder adblockare… nu har jag ändrat det dock


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: