PK-narrativet debunkat, återigen.

De flesta av bloggens läsare känner till hijabbluffen #hijabuppropet. Den sortens propaganda kommer i många olika skepnader.

De som följer med i debatten kommer ihåg nån muslim som blev knivhuggen strax efter att extrema muslimer hade slaktat tecknarna i Charlie Hebdo. Som alla vet så varje gång en extrem muslim gör det extrema muslimer gör: mördar oskyldiga så kommer de sedvanliga med jidder om ”islamofobin då?. Så också den här gången. Muslimen som tydligen hette khaled blev nedhuggen. Extrema muslimer, islamofiler och sedvanlig vänster började bröla om ”islamofobimord” utan att de visste ett piss. Precis som i fallet med moskébranden i Eskilstuna som visade sig inte alls vara en ”attack”. (nån som hört nåt mer efter att media så förutsägbart slocknade i frågan när de inte kunde köra sitt ”islamofobi” -narrativ?)

Det ordnades demonstrationer för att förminska morden på de oskyldiga tecknarna i Paris, för att visa hur muslimerna ”behandlas som judar” och annat trams. Nu visar det sig, föga förvånande för någon som följt islamofiler, islamister, ”antirasister” och liknande, att det inte alls var någon ”islamofob” som högg ner den oskyldige khaled, det var en muslim. Ett tydligt exempel på propagandan, som svensk gammelmedia villigt och okritiskt spelar med i.

 

2015-01-24_13-13-02

Jo, jag vet han är ”misstänkt”. Jag publicerar detta naturligtvis för att synliggöra hyckleriet hos sk ”antirasister” och fundamentalister..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: