Den om att någonting ”inte har med islam att göra”

Hur ofta får vi inte höra att halshuggningar, piskning och mord av hädare av islam ”inte har med islam att göra”? Om nu inte Saudiaraberna ”har med islam att göra” så betyder det att det är en bunt med otrogna som styr över det mest fucking heligaste som finns inom islam. Ungefär som att låta Halliburton (ett krigsföretag i USA som tjänade grova pengar på Irakkriget t.ex.) styra över Mecka med andra ord.

Undrar varför 1,5 miljarder blir upprörda och kränkta över några pennstreck på papper? Varför debatteras teckningar överhuvudtaget?

Den allra största hädelsen alla kategorier måste väl rimligtvis vara att låta ickemuslimer styra över Mecka? Borde det inte vara muslimer som sköter det allra heligaste?

Så kom jävlart inte och gnäll på att några pennstreck ”kränker” er förrän ni fått ordning på era prioriteringar om ni vill bli tagna på allvar.

Annonser

2 svar to “Den om att någonting ”inte har med islam att göra””

 1. Pica pica Says:

  Vi kan bara konstatera att det ploppar upp allt fler muslimska rättrogna grupper i världen. Den ene allt mer grym än den andre. Och alla har de monopol på att vara den enda sanna? Sanningen är att de flesta muslimer dödas av andra muslimer. Tycker mig se en intern maktkamp om styret.

  Bland många av dessa islamistiska grupper är USA och väst den store Satan. P g a att de gärna använder västs high tech så sprids allt som händer här (ibland med viss fördröjning som med teckningarna i Jyllandsposten) snabbt över världen. Mullor och imamer behöver hetsa lite under fredagsbönen så brakar det loss. Ibland tror jag att de strävar efter krig och elände – någon kallade det dödskult – eller som de sa i Gaza: ”vi älskar döden mer än ni älskar livet”.

 2. Erik Says:

  -”Folk har fått för sig att jag inte gillar Islam.

  Det är helt fel.

  Det är hängningarna, våldtäkterna, barngiftermålen, djurplågeriet, hatet, intoleransen, kvinnoförnedringen, orättvisan, skenheligheten, hjärntvättningen, lögnerna, tvånget, misshandeln, steningarna, slavhållningen, månggiftermålen, pedofilin, omskärelserna, morden, terrorn, hedersmorden, oviljan att utvecklas, okunskapen, sharia-lagarna, tvånget att gå med Hijab eller Burka, de sjuka fantasierna, falskheten, piskningarna, påtvingandet, de offentliga avrättningarna, halshuggningarna, girigheten, kraven, slavhandeln och straffamputeringarna som är en del av islams vardag som jag ogillar.

  I övrigt tycker jag islam är en jättetrevlig ideologi.”


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: