Den svarta afrikanrasisten i Frankrike

I Frankrike bor nån svart från afrika som lever på att förlöjliga judar. Han och hans svans menar på bl.a. att de synliggör hyckleriet om att man inte får skämta om eller hata judar medan man får skämta om muslimer och deras tro. Jag kan ju hålla med om det då jag anser att man ska få skämta om allt, judar, vita, muslimer, Islam, Kristendom, Scentologianer,  indianer, religiösa, ateister, ja i princip alla grupper, ja även ”N-ordet (omskrivning av ”neger”) som denna afrikan kan man skämta om.

Men det komiska i sammanhanget är att samtidigt som man vill synliggöra hyckleriet så arbetar samma krafter på att muslimer ska få samma heliga status som judar. Det ska vara förbjudet att ”kränka” en tro så som görs med satiriska muhammedteckningar som illustrerar islamisters bild av muhammed. Dessa islamister som tydligen inte ”har med islam att göra” har vi fått lära oss. Men att kränka dessa ”ickemuslimers” perversa och ”förvridna” bild av muhammed och hans lära är tydligen att kränka alla muslimer. (Snacka om att klumpa ihop alla muslimer 😉 )

Är det logiskt att hyckla mot hyckleri?

Annonser

Ett svar to “Den svarta afrikanrasisten i Frankrike”

  1. Ratatosk Says:

    Skall man vara rättvis föreskriver logiken att antingen är ingen tro/ideologi fredad, eller så är alla det. Att skydda bara vissa är helt enkelt orättvist. Själv anser jag att någon rätt att inte bli kränkt inte existerar, och därför måste jag stå ut med sådant som också upprör mig. Det har jag inga större problem med, så länge som andra inte anser sig behöva slippa sådant som upprör dem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: