De hemska korstågen

Ett favorituttryck hos folk som försöker relativisera muslimers terror, både idag och förr, är ”men korstågen då?” Med det menar man att inga ”kristna” har någon rätt att klaga på islaminspirerade mord på oskyldiga. Att man är en hycklare då man motsätter sig mord och våld i islams namn idag samtidigt som man i nästa andetag inte kritiserar eller ”tar avstånd” från krig för tusen år sen.

Var de kristna korstågen så hemska verkligen? Vad berodde det på egentligen? Att påven ville utrota muslimer för sakens skull?

Tvärtemot vad många amatörhistoriker tror så bestämde sig inte påven en dag att han ville slakta oskyldiga muslimer som gick omkring i öknen och ”minding their own business” så att säga, för att han hade inga kvar i Europa att mörda. Anledningen till att kristna korstågade till Israel och andra för kristendomen heliga platser för att skydda sina religiösa och religion var att det visade sig att Islam inte alls var så tolerant som det utgav sig för att vara. Tvärtom så bredde den ut sig med våld över länder som inte ville ha med skiten att göra. Däribland det som var det heligaste av det heligaste innan den andra parasitreligionen hittades på; Jerusalem. Påven hade föreställningar om att den hade någonting med Jesus att göra, musselmanerna inbillade sig att den där Muhammed flög upp därifrån på en bevingad häst och därför ansåg, 600 år efter att kristendomen hittades på, att Jerusalem plötsligt var en muslimsk helig plats. Så de slaktade judar och kristna i parti och minut, våldtog judarnas heligaste plats genom att bygga al aqsamoskén.

Påven fick rapporter om att muslimer mördade kristna pilgrimmer som var på väg till jerusalem, förmodligen för att de inte kunde betala de islamska stråtrövarnas beskyddarpengar. Samtidigt spreds muslimerna sin religion med våld och mord på oskyldiga till en annan för kristna helig plats: Konstantinopel, som muslimer sedermera döpte om till ”Istanbul” efter att de med våld och mord på oskyldiga hade intagit staden (där de sen för övrigt våldtog den heliga Hagia Sofia, det arkitektoriska mästerverket och gjorde den till en Moské.

Eftersom nu Jerusalem var minst lika ”heligt” för Påven och kristna som Mecka, den gamla avgudaplatsen som muhammed våldtog och kallade ”helig”, var för muslimerna, så gjorde inte Påven någonting som musselmanerna inte skulle ha gjort (och de facto gjorde)

Så jag förstår inte hur vuxna människor kan hyckla så förbannat om korstågen. Särskilt när man ser till den så kallade ”tidsandan” som används för att ursäkta uppenbara perversioner i de heliga skrifterna. Som t.ex. den perfekta människan Muhammeds pedofila läggning som ursäktas med just detta med ”tidsandan”.

 

Annonser

3 svar to “De hemska korstågen”

 1. staffan anderstig Says:

  Japp så var det,men dagens PK människor är antingen obildade eller tycker Islam är bra,hur man nu kan komma fram till det.Spåren förskräcker dagens muslimer i sina länder klarar bara att föröka sig och döda med samma frenesi.

 2. Kurtan Says:

  Lite fakta om korstågen och jihad…
  Från den mycket kunnige Bill Warner. Inte politiker, inte journalist, inte do-gooder, utan en vetenskapsman av rang!

 3. Lejeune Says:

  Korstågen, en religiös parentes på 150 år!?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: