Hellre slöja än jobb säger slöjan.

En slöja låter berätta för världen hur hon tänker integrera sig i samhället. Slöjan, som hon bär frivilligt och utan tvång, tänker hon inte ta av sig utan lever hellre då på andras pengar som straff för att hennes extrema tolkning av islam inte accepteras i en kontext där den är onaturlig. Nu handlar det faktiskt inte bara om hygienregler, det handlar lika mycket om att slöjan är provocerande och skrämmer många. Den skapar otrygghet. Den signalerar fanatism och fanatiker kan man inte lita på i en så utsatt situation där man är i händerna på andra.

 

Annonser

7 svar to “Hellre slöja än jobb säger slöjan.”

 1. Tomtom Says:

  Ja så länge man kan leva på bidrag så går det att vara stor i käften. Flytta gärna tillbaka till det land som du kom ifrån. Jag vill inte betala för ditt uppehälle i Sverige.

 2. Varg i Veum Says:

  Hon kan naturligtvis inte flytta tillbaka dit hon, eller föräldrar, kom ifrån. Där härjar ju islam.

 3. Argus Says:

  Och fortsätter vi på den inslagna vägen kommer Islam även att härja här. Ett UtlL kap. 5 § 25-beslut typ Luciabeslutet och repatriering av de oanpassningsbara verkar vara det enda som kan rädda Sverige och svenska folket.

  Jag såg förresten att SvT börjat använda beteckningen ”nysvensk”. Är det ett paradigmskifte på gång även där eller är de ovetande?

 4. Pica pica Says:

  Då har vi äntligen nått fram till pudelns kärna när hon säger att arbete inte är något viktigt. Då borde hon mista all finansiering från det sociala, ev facket osv. Sen kan hon leva på sina egna pengar eller flytta till något land där slöjan innebär bättre försörjning än arbete.

 5. Varg i Veum Says:

  Ja, hon väljer ju frivilligt att ställa sig utanför arbetsmarknaden. Slöjan bär hon helt frivilligt och hon är inte tvingad på något sätt, brukar i alla fall slöjor påstå, och då kan man visa hänsyn och plocka av sig den lika frivilligt när den inte är önskvärd.

  Fast hela mitt resonemang faller om det nu är så att hennes religion tvingar henne att vara en slöja. Om religionen tvingar henne så bör man titta närmare på vad det är för fel på den religionen.

 6. majornsblogg Says:

  Inte nog att patienterna är sjuka/gamla eller både ock de ska dessutom utsättas för detta . Ett minikrav är att patienterna får välja vårdare. En slöja avslöjar mycket mer än den täcker !

  Date: Thu, 5 Mar 2015 05:55:22 +0000 To: stocksundare1951@outlook.com

 7. Erik Says:

  Glöm inte att kvinnan (precis som alla andra som vill bosätta sig i Sverige) har flytt för sitt liv, vilket gör det direkt oanständigt att rikta någon som helst kritik mot henne. Accepterar vi inte slöjkraven så är risken stor att hon återvänder till kulspruteelden och far illa. Och vems fel är det då? Precis, det är vårt fel och vi får i vanlig ordning skämmas inför hela världen för vår brist på humanism.

  Alla problem i världen är svenska problem och skulle det i något enstaka fall inte vara fallet så bör de omedelbart göras de till svenska problem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: