EU (dvs vi) ska bekosta utbildning av tiggarturister om hur svenska samhället fungerar…

EU ska dela ut 13 miljoner av pengar som de avtvingat EU-medborgare för att lära tiggarturistande zigenare svensk samhällskunskap och hur man söker hjälp i Sverige. Hela 700 av de (tio?)-tusentals zigenarna hoppas man nå på 5 år. Vilket innebär att kostnaden för varje zigenare blir 125 000 enligt beräkningarna.

Med tanke på vilka enorma summor som EU tilltvingar sig så är förvisso 13 miljoner en spottloska i havet, men man kan ju med fog ifrågasätta vilken respekt för andras pengar man har när man kanske, om man har tur, lyckas informera endast 700? Uppenbart är att de som delar ut våra pengar ser dem komna ur ett ymnighetshorn. Hundratals miljarder har redan kastats på Rumänien och Bulgarien, de två största problemländerna, utan att någonting har förbättrats. Varför de två länderna släpptes in i EU utan några som helst krav (tydligen) är en gåta.

Eller inte egentligen. EUs största ambition är att bli en federation och man tar in allt och alla för att bli så mäktig stat som möjligt. Till och med Turkiet försöker man baxa in. Enda anledningen till att de inte redan är medlemmar är förmodligen för att media har sökarljuset inställt på turkiets makthavares behandling av människor.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “EU (dvs vi) ska bekosta utbildning av tiggarturister om hur svenska samhället fungerar…”

  1. Pica pica Says:

    Jag begriper inte hur problemet tillåtits att uppstå? När Rumänien och Bulgarien skrev på och blev EU-länder så måste de väl ha skrivit på samma som de övriga länderna. De har väl inte bara fått rättigheter utan även skyldigheter att följa? Dessutom har de fått hjälp för att hjälpa sina romer på plats.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: