Sverigedemokraterna ökar, ”ingen” förstår varför…

Läser i aftonbladet att Lena Melin fortfarande är förundrad över att sympatierna för Sverigedemokraterna öka stadigt. Hon letar smått desperat efter bortförklaringar om att det bara är tillfälligt då det varit några uppmärksammade mediala propagandamisslyckanden på senare tid.

Det är inte så svårt egentligen att räkna ut varför sympatierna stadigt ökar. Det står i direkt relation till vansinnigheterna i massinvandringspolitiken. Ett exempel handlar t.ex. om zigenare och att den särbehandling de åtnjuter och får göra saker som svenskar inte får göra. Ockupera annans mark t.ex. skapa soptippar på privat mark som markägaren blir skyldig att på egen bekostnad sanera efter zigenarnas framfart. Tydligen är det så i praktiken i Sverige att om man inte kan identifiera utländska zigenare så får de besittningsrätt på marken de ockuperar.

Det är som inte zigenarna, asylsökarna eller ens de uppenbara bluffande asylturisterna som är problemet med svensk invandringspolitik, det är de ansvariga för massinvandringen och dess fotsoldater som är problemet.

Läs mer om eländet i Hotspot

Annonser

3 svar to “Sverigedemokraterna ökar, ”ingen” förstår varför…”

 1. Jens Says:

  Zigenarnas besittningsrätt gäller dock bara i områden där inga kulturpersonligheter, polischefer eller politiker bor.

 2. Argus Says:

  ”Ett plausibelt svar är att diskussioner som gynnar Sverigedemokraterna bubblar under ytan. De dyker inte upp på de etablerade nyhetssajterna i någon större omfattning men i desto högre grad i undervegetationen.”

  Hur i hela friden ska man kunna debattera då lejonparten av de ”etablerade nyhetssajterna” inte vill ha kommentarer? I vissa fall öppnar man på nåder för kommentarer i någon timma mitt på dagen då majoriteten av svenskar är fullt sysselsatta med att ordna försörjning för välfärdsturisterna. (SR) Newsmill och SvT Debatt är nedlagda och SvT Megafon, f’låt Opinion är stängt för kommentarer vilket kanske är lyckosamt för SvT då servrarna antagligen inte skulle palla för trycket då propagandan, f’låt debattartiklarna är huvudlöst skrivna.

  Melin tar även upp moskébranden i Eskilstuna i julas, fritösen och att branden inte ens startade i närheten av köket. Det verkar stämma men hon glömmer nämna att polisen tror att någon lekt med eld i närheten av kläder.

  GW:s totala sågande av media och opinion runt ”den utagerande trettonåringen” på Malmö central verkar ha satt en tagg där hjärtat borde ha funnits.

 3. Argus Says:

  Glömde en sak, en bättre länk som inte göder AB: http://unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20464786.ab


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: