Så, Saudiaraberna är muslimer ey? De ”har med islam att göra”?

De medeltida saudierna, nåja i alla fall några av dem, känner att Sverige, genom Margot Wallströms sanningsenliga ord om medeltida barbari i Saudiarabien, attackerar den muslimska världen. Tydligt är att många muslimer, som vanligt, springer omkring och känner sig kränkta över att man kallar en spade för en spade. Inte minst denna muslimske krönikör.

Vad han de facto säger är att Saudiarabiens sharialagar ÄR Islam. Att hugga av huvuden och andra kroppsdelar på folk ÄR Islam. Att tvinga en individ att bära burka eller slöja ÄR Islam. Att piska människor som uttrycker sin åsikt som inte faller makten på läppen ÄR Islam.

Men va konstigt, vi får ju ständigt höra från såna ickemuslimska lärda inom islam som Obama, Cameron och en bunt med andra politiker att dylikt muslimskt barbari ”inte har med islam att göra”.

Antingen är saudier, IS och andra muslimska terrorister muslimer, eller så är de inte det.

Det är intressant och följa hyckleriet och hur man snärjer in sig i sin politiska korrekthet när man faktiskt förnekar att dessa orcer ”inte har med islam att göra” men inte vågar säga rakt ut: Saudiarabien har ingenting med islam att göra mer än att avgudaplatsen Mecka råkar ligga på deras mark.

Annonser
Publicerat i kontrarasism. 1 Comment »

Ett svar to “Så, Saudiaraberna är muslimer ey? De ”har med islam att göra”?”

  1. Pica pica Says:

    Jag har sett hur diverse skriftlärda saudier gått ut och talat om att de är föregångare vad gäller kvinnors rättigheter och att världen känner till att de har yttrandefrihet och aktar mänskliga rättigheter.

    MEN vad Wallström inte begriper är att Saudiarabien inte är en sekulär stat som skiljer på religion och politik. Sharia är islams juridiska lag som kommer från Allah. Inget lagförslag som läggs i SA idag kan godkännas för Allahs sharia går före.

    Det har talats så mycket om moderata muslimer och en modernisering av islam. Används ofta i dessa dagar av terrorism världen över. Gå in och lyssna på en ”modern” muslim vid namn Tariq Ramadan (på Youtube).

    Jag tror inte någon modern islam är möjlig utan att man skiljer på religion och politik.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: