Den om fördomar… Fredde Virtanen förnekar sig inte…

Fredde Virtanen, hänt extra-alibit i Aftonbladet retweetar detta:

2015-04-05_18-08-27

Eftersom det torde stå helt klart om vilken slags människosyn Fredde har så kan man konstatera att han retweetar detta för att han håller med.

Ursprungstweeten ska då spela på sk ”fördomar” om islamister. Dessa ”fördomar” som de facto uppstått efter ett otal terrordåd utförda av muslimer sen slutet på 60-talet vars ursprung är religionen – ISLAM. Glöm det om att det handlar om Israel eller nån ”ockupation” , det har alltid hänvisats till Islam av de terrorister som utfört terrorism i islams namn mot Israel eller andra ickemuslimer och muslimer.

Denna Micke Clemens som denna, simpla nöjesreporter som fredde är, retweetar har hittat hela två galna vita som motvikt till hundratals galna muslimer och föreställer sig att det ursäktar hundratals, kanske tusentals, muslimer som agerar efter en islamsk agenda.

Men om vi ser logiskt på saken så visst kan man säga att åtminstone Anders var lika påverkad av sina mentalt störda föreställningar om (vaddetnuvarhanville} som mainstreamterroristerna som muslimer som mördar oskyldiga är mentalt störda av sina föreställningar som islam uppmuntrar dem till (vi ska komma ihåg att de allra flesta muslimer väljer att ”tolka” islam så att det för dem verkar fredligt)

Annonser

2 svar to “Den om fördomar… Fredde Virtanen förnekar sig inte…”

  1. Lotta Says:

    Skillnaden mellan dessa två är ju att den ene konverterat till islam medans den andre bekämpar islamiseringen

  2. Varg i Veum Says:

    Kan du visa mig nåt slags bevis för att den galne tysken skulle ha fullbordat sin psykologiska galenskap genom att konvertera till islam? Jag har sett en massa påståenden och någonting som lika väl kan vara photoshoppat klipp eller falskt konto på facebook som sanning, dvs. omöjlig att verifiera. Jag tror nämligen inte ett ögonblick på att den psykiskt störde tysken var en islamist eftersom islamister av naturen är horor, uppmärksamhetshoror som inte gör någonting utan att deklarera för världen att de är de horor av islam de är.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: