En sak är säker: De politiker, individer, som får makten efter val kan man inte lita på, oavsett partifärg. Punkt.

Jag läser just nu ”Saudivapen”. Vilket handlar om det som tycks vara helt glömt trots att affären inte är mer än 3 år gammal: hur Sverige skulle ge en religiöst fullständigt galen och barbarisk diktatur den högteknologiska kunskapen om hur man tillverkar sätt att mörda människor. Såna hemska jävlar som som USA och andra vapenleverantörer med egen forskning har nämligen vägrat eller vägrats dela med sig av kunskapen till barbarerna av uppenbara skäl, men Sveriges politiker och ”försvars” -industri är helt villiga till att låta galna islamister få tillgång till intellektuell kunskap som de av [den religiösa] naturen inte har möjlighet skaffa sig själva.

Alla mina ”fördomar” och ”konspirationsteorier” om makten bekräftas när jag läser journalisternas (som avslöjade affären) bok. Det finns tydligen inget sätt för människor, individer, som skänks makten av folket att INTE bli korrumperade. Jag rekommenderar boken starkt till alla systemkritiker, höger som vänster. Denna affär har understötts och förnekats obereonde av vilken färg inom sjuklövern som haft makten för tillfället.

Nu är som sagt historien i det allmänna medvetandet glömts, precis som med alla politikerskandaler som inträffat, eftersom ”folket” så gärna vill tro att politiker ”egentligen” har folkets bästa för ögonen.

Det finns dock några, förvisso små men ändå, undantag som bekräftar regeln.

Jag är nu inget större fan av Socialdemokratin, eller ens av Margot Wallström, men hon har gjort en sak bra i alla fall. Och det är naturligtvis det faktum att han hade för en stund stake nog att kalla en spade för en spade när hon sa sanningen om de galna i Saudiarabien och hur de lever i en mentalitet som den största delen av världen lämnat för hundratals år sedan. Jag tror att hon gjorde det mot Steffe Löfvens vilja. Kanske till och med uttryckliga order? Huruvida det stämmer lär vi bli varse om hon får sitta ämbetstiden ut.

Hon har förvisso fegat ur och påstått att hon inte alls menade att det handlade om den vansinniga ideologin Islam och dess uppenbara Sharialagar för att slicka brunögat hos fanatiska muslimer, men ändå är det strongt. Jag väljer att tro att hon inte är helt dum i huvudet utan har en plan om varför hon först sparkar på galningarna för att sen slicka dem i röven.

Man påstår att genom att ha affärer med de medeltida galningarna så ska man kunna påverka dem att lämna medeltiden och åtminstone komma fram till tiden före upplysningen. Det går ju sådär kan man lugnt säga. Sverige har gjort affärer med Saudierna och andra galna islamska stater i årtionden utan att någonting nämnvärt har hänt. Varför i hela fridens namn skulle barbarerna lyssna på svennar från en avlägsen del av världen vars kultur de föraktar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: