De muslimska självmördarnas motivation

Här är en video med muslimer som tror på den ”västerländska” myten om 72 oskulder, alltså såna som inte haft sex med män. Hur gamla dessa oskulder är framgår inte, men eftersom det är paradiset det handlar om så är de nog precis så unga som de muslimska männen vill ha dem i sängen. I muslimernas paradis finns inte några av människor skapade världsliga lagar och moralbegrepp som stör. Därför är de så ivriga att få ta livet av sig och på kuppen se till att så många oskyldiga som möjligt ryker med.

Det som är intressant och notera när man lär sig om motiven är att dessa föreställningar betraktas som nästan helt normala inom den muslimska umman, de är inte alls perversa eftersom de kommer från muslimer som bara ”tolkar” lite tossigt. Det märker man minnst genom det faktum att muslimska gemenskapen ägnar största delen av sin energi att hata sk ”islamofober” istället för att ta itu med det som ur alla möjliga synvinklar är ruttet i deras religion – det faktum att islam får ”tolkas” hur perverst som helst så länge nån kallar sig muslim.

Detta trots att de flesta oskyldiga som dör för denna ”tolkning” är just muslimer. Men antagligen gör det inte så mycket, dels för det är ju inga ickemuslimer som mördar dem och dels för att de också lever i föreställningen att det är till paradiset alla vill komma eftersom jorden är så hemsk. Nu hamnar de där bara lite snabbare.

Mig veterligen finns det inga som helst debatter där ”riktiga” muslimska lärda ifrågasätter en ”oriktig” muslimsk lärds variant av islam. (Jag välkomnar, fortfarande, bevis på motsatsen) Det finns naturligtvis muslimer som Ayan Hirsi Ali, Maajid Nawaz, Irshad Manji och några andra som utmanar, till vänsterns stora förtret, men de betraktas som paria eftersom de muslimer som gammelmedia bestämt vara representanter för de flesta muslimer, snarare än de få extremister de är, bestämt det.

Anledningen till att ”riktiga” muslimer inte med samma furiositet bekämpar pervers islam torde vara att de till viss del håller med perversionerna men förmodligen till största delen för att det passar dem att hålla sig i bakgrunden när galna muslimer bekämpar civilsationen. Andra anledningar torde vara att de vet att om de på allvar tar itu med cancern inom islam, om de erkänner problem med Islam, så är den inte så ”perfect” som de inbillar sig. En annan anledning torde vara att om de tog sig an cancern så vet de, eftersom islam är som den är, att många i deras egen fårskock skulle bli osäkra på deras ”tolkning” Fårskockar är som bekant lätta att dirigera dit man vill.

Men vi ska inte glömma att de naturligtvis känner till våldkapitalet som islam innehåller, så de som har makten att ifrågasätta galen islam vågar inte göra det för de vet att de skulle dö ganska snart.

Annonser

Ett svar to “De muslimska självmördarnas motivation”

  1. Pica pica Says:

    Jag är inget mattegeni men om alla män ska få 72 jungfrur så blir det fel för mig. Föds det verkligen 72 gånger så många kvinnor? Och vad blir de av alla kvinnor på jorden som inte är oskulder? Javisst ja, jag glömde helvetet. Är det en kraftig överrepresentation av män där?

    Nej, om de slutade av med att stympa både mäns och kvinnors könsorgan, slutade med segregationen och lät män och kvinnor leva sida vid sida här på jorden till båda könens förnöjelse så hade de snart brist på självmordsmartyrer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: