Se hur muslimer försöker bortförklara profetens pedofili

Nedan är en video gjord av muslimer där de ska förklara hur världens perfektaste människa som hittade på världens perfektaste religion och världens perfektaste gud kunde få för sig att ligga med en med allra största säkerhet förpubertalt barn som inte fattade bättre eftersom gubben påstods vara ”profet”.

Den mesta tiden i videon använder de till att ursäkta profetens pedofili med att det fanns många västeländska kungar som gifte sig med barn. Vi får veta att de första 54 åren av pedofilens liv så var han bara gift med en kvinna och hon var femton år äldre än muhammed minsann. Så av det får vi förmodligen anta att eftersom han tvingats ligga med en gammal kärring största delen av hans liv med henne så ursäktar det lite snuskgubbepedofili på ålderns höst?

Sen får vi veta de meteorologiska orsakerna till att barn bara var barn fram tills 9 års ålder i arabien: Det var varmt och det påskyndar utvecklingen för små barn så att de blir sexmyndigare med gamla gubbar snabbare. Om vi inte köper det så är det faktiskt så att profeten var  maktlös när han helt utan egen förskyllan blev pedofil, för det var nämligen allah som bestämt det. Förmodligen genom en av profetens lägliga uppenbarelser. Vem vill säga emot en perfekt gud liksom?

Slutligen får vi veta att varje religion är känd för en slags moral, och Islams moral är blyghet!

Ungefär så kan man sammanfatta videon.

Men om vi tar och problematiserar föreställningarna om muhammed som muslimer har, så framträder en annan bild av honom – och hela religionen så som den uppfattas idag. Det är ett obestridligt faktum att i princip alla muslimer anser att den där muhammed var en perfekt människa som förespråkade en perfekt gud och religion. Och för alla tider, inte bara under tiden då människan var en barbar. Sålunda blir tramset om att man ska se till ”kontexten” lite märkligt. Ni vet den där om att ”alla” gamla gubbar var pedofiler då, det var så dom gjorde ”på den tiden”.

Det verkar inte bättre än att den där perfekte guden hade en uppsättning moral som gällde araberna för 1400 år sen (eftersom de passade ”profeten” som en hand i en handske) och en annan för idag. Då pratar vi alltså inte bara om pedofili utan halshuggningar, steningar, böghat och sharia. Men den perfekte guden glömde nämna det genom sin perfekta profet i sin perfekta bok så nu springer muslimer omkring och tror att allahs ord är heliga för alla tider (förutom då när man ska ursäkta perversionerna för utomstående, då gällde de bara för den tiden)

”Detta ska du inte göra om 1400 år, bara idag medan ni är vildar fortfarande” typ…

Varför anser allahu ahkbar att pedofili är fel idag men inte då? Vad är det för fel på en gud som uppmanar medelålders män att sätta på 9-åringar (eller var det ok bara för muhammed?) Varför förbjöd det inte skiten om nu skiten ska gälla för evigt? Varför anser allah att muslimer måste stympa små barns könsorgan fortfarande idag? Varför anser allah att grisar är ”orena” och förbjudna att äta idag? ”kontexten” är ju radikalt annorlunda, men de bisarra föreställningarna finns kvar. Var den där allah så svag att han inte rådde på arabernas perversioner och därför lät dem hållas?

Är det inte så att bara för att man kallar sig religiös så kan man plocka körsbär ur religionen så att den passar en och som då alla förväntas ”respektera” eftersom man är en helig religiös som fått sina föreställningar från en ”högre makt” som inte får ifrågasättas eftersom de då blir ”kränkta”?

Brasklapp för att förekomma tramset:  ”kristendomen då? blablabla….” Det ursäktar naturligtvis inte den där pedofilen och den där guden att tidigare religioner gjorde likadant, tvärtom så visar det på hur ännu mer pervers islam och allah är då det hade erfarenheten från de andra religionerna och den andra guden (nej, de är inte samma gud, – av uppenbara orsaker. Frågor på det?)

Annonser

2 svar to “Se hur muslimer försöker bortförklara profetens pedofili”

  1. Pica pica Says:

    En liten undran jag har är hur stor makt har Allah? För om man läser om islam så kommer han lite i bakgrunden tycker jag medan huvudpersonen är Muhammed. Ja, Muhammed ändrar ju stup i kvarten Allahs lagar och påbud oftast när det gynnar Muhammed själv.

  2. MM Says:

    Alla dessa politiker som knäböjer inför muslimer och vill göra allt för dem. De är pedofiler men vågar inte säga det själva. De behöver islam i sverige för att kunna leva ut sina lustar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: