Homosexuella kommer inte till himlen

Nån kristen har kommet fram till den i PK-kretsar tydligen helt okända slutstatsen att homosexuella inte kommer till himlen om de lever ut sin homosexualitet. Detta tycker tydligen Expressen/GT är så ”extremt” att de gör en artikel om det i stigmatiserande syfte.

”Titta här, de anser att homosexuella är mindre ”värda”

– är undermeningen, trots att det är den där gud som själv sagt det. Man försöker skylla guds trams på de som tror på fantasin.

Det är naturligtvis lätt att stigmatisera kristna för att de tar sin religion på allvar, man risker ju som inte att få en kränkt självmördare bland sig. Kanske skulle kristna börja ta livet av sig bland folk för att få samma ”respekt” som en annan religion? Våld funkar har vi bittert fått lära oss sen 9/11.

Blir förvisso ganska svårt att motivera det lika lätt i kristendomens lära som i den andra religionen, men va fan, det är bara o ”tolka på” så kommer man nog fram till nåt som Gud håller med om. Jag menar, en del kristna har ju lyckats helt tolka om bibeln så pass att det inte  alls framstår som att Gud skickar homosexuella till helvetet. Denna sortens kristna ser nämligen till ”helheten” och de ”stora sammanhangen” och anser att Gud inte alls var så klar i syn på homosex som han lät skriva i bibeln.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: