Satsning mot rasism….

Jag har noterat en lustig sak. Hur många gånger har vi hört makthavarna ”satsa mot rasism”? Nu ska mera av andras pengar ”satsas”. Fem miljoner den här gången. Eftersom nu en röst på Sverigedemokraterna är en ”röst på rasism” så undrar jag lite smått hur mycket nytta för andra än Sverigedemokraterna dessa skattepengar gör?

2015-04-12_15-27-15

Det som makten kallar ”rasism” har ju ökat ”lavinartat” och ska vi tro intelligenta människor som Henrik Arnstad så handlar det bara om veckor innan de första gaskamrarna byggs. Verkar mer som att dessa ”satsningar” snarare ökar det man föreställer sig vara ”rasism” än tvärtom. Gör gärna en googling på ”satsning mot rasism” de senaste 15 åren…

Verkar mer som att politikerna som sprätter ut andras pengar som de beslagtait gör det så de inför valen kan klappa sig själva på den vita feta buken och säga att de minsann gjort någonting åt rasismen.

Kanske är det dags att börja titta utanför boxen? Är det så enkelt att så stora delar av svenska folket är rasister? Är det inte lite väl simplistiskt att tro att ”den ökande rasismen” beror på att man inte satsat tillräckligt av skattemedel i denna kamp mot väderkvarnar? Kanske dags för makten att börja fundera på sin egen roll till att Sverigedemokraterna växer?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: