Åklagaren överklagar friande domen mot mannen som tvingades lyssna på åsnebröl

Kommer ni ihåg den muslimska mobben som sin muslimska vana trogen kränktes av att någon jämförde det muslimska brölet med en åsna som hade ont i magen? Alltså en hop med muslimer som fick för sig att de skulle uträtta en bön mitt i ett bostadsområde när folk ville ha det lugnt. De kränkta muslimerna gick till kränkthetsanfall, tog sig till den stackars mannens lägenhet och genom sitt stora antal (och med det våldskapital som islam i allmänhet och fanatiska muslimer i synnerhet har) hotade den som ironiskt yttrat sig om den sanitära olägenheten.

Nu har åklagaren beslutat att överklaga den friande domen. Killen blev alltså för våra skattepengar åtalad för ”hets mot folkgrupp” genom att uttrycka en åsikt som, den förmodligen helvita etniskt svenska smått islamofobiska åklagaren, anser ”missaktade” alla muslimer i hela världen. Detta eftersom han uppenbarligen anser att alla muslimer är likadana.

Men åklagaren nöjer sig inte med den friande domen, och överklagar den.
”Jag anser inte att det är fråga om enbart kritik av en religiös yttring. Det jag gör gällande är att filmens innehåll och kommentaren sammantaget förlöjligar och hånar muslimer som samlats till gudstjänst och att detta är ägnat att utsätta muslimer som grupp för andras missaktning”, skriver han.

So what om man förlöjligar fanatiska muslimer som stör folk? Varför i hela fridens namns skulle just fanatiska muslimer inte få förlöjligas på facebook vänner emellan? De ÄR ju löjliga! De är inte bara löjliga, de är bokstavstroende fanatiker och min åsikt är att bara för att fanatiker är muslimer så ska de inte behandlas annorlunda. De ska inte behandlas som mer ”värda” i ett land som påstår sig stå för allas lika ”värde”. Trams är vad det är!

5 svar to “Åklagaren överklagar friande domen mot mannen som tvingades lyssna på åsnebröl”

 1. Sofia Says:

  Är det inte vår privatsak vad vi skriver på Facebook?
  Vem är åklagaren i fråga?

 2. Pica pica Says:

  Det är att slösa med våra pengar för en struntsak. Förresten hade jag velat sova ut på min lediga dag och blivit väckt på ett sådant sätt hade jag stämt muslimerna! Jag vill inte ha något påtvingat religionstvång i Sverige. De har byggt så många moskéer så de kan gå till en sådan så de inte stör andra.

 3. Two Different Shoes On Says:

  Om åklagaren trots allt vinner, vilket jag innerligen hoppas att han INTE gör, så skiftar HMF spår.
  Muslimer är ingen folkgrupp!!!

 4. Varg i Veum Says:

  Alternativt kan de ta sig till obebodda områden. Det kan aldrig vara en religiös rättighet för muslimer att störa andra. Denna sortens muslimer finns lite överallt i Europa. Mest i Frankrike där de ockuperar gator. Alltså vallfärdar som lämmlar från förorterna och ockuperar gator i centrala Paris för att visa hur ”mäktigt” islam är.

 5. Misshandlad svensk kvinna riskerar fängelse – förövarna går fria | Varjager's Weblog Says:

  […] påhälsning av ilskna muslimer som uppträdde hotfullt.  Åklagaren valde till råga på allt att överklaga till Hovrätten när mannen frikändes i […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: