Visst, det är synd om homosexuella men nån måtta får det väl vara…skaffa en annan gud då!

Många har väl sett kränktheten när nån pingsvän eller nåt kom fram till den revolutionerande uppfattningen att homosexuella inte kommer till deras himmel och gud. Att deras gud inte gillar homosexuella är tydligen en upprörande tanke.

Jag kommer inte heller att komma till deras himmel. Jag kommer att hamna i helvetet för någonting som jag är och inte kan göra någonting åt. Jag tror nämligen inte på deras fantasi och jag hädar alla jävla gudar varje dag. Jag pissar på dem med ett leende.

Visst är det synd om homosexuella, de har det inte lätt. Det finns äkta patologisk homofobi där mer eller mindre mentalt störda män misshandlar homosexuella män för att de är homosexuella. Men att bli upprörd för att man inte får komma med i någons fantasi? Komigen. Det måste finnas större problem här i världen.

Det finns myriader av gudar man kan välja ifrån, du kan till och med tro på samma gud som pingstvänner och homofoba muslimer om du vill. Det är bara att tolka om skrifterna så de passar dig. Det är det religion är till för. Homofientliga har inte nån jävla ensamrätt på fantasin om alla gudar.

Den här nya kränkthetskulturen måste få ett slut, den fördummar samhället!

Läs Jonas Gardells pekoral om detta här

Annonser

6 svar to “Visst, det är synd om homosexuella men nån måtta får det väl vara…skaffa en annan gud då!”

 1. Argus Says:

  Det står uttryckligen i Bibeln: ”Om en man ligger hos en annan man såsom man ligger hos en kvinna, så göra de båda en styggelse; de skola straffas med döden, blodskuld låder vid dem.” Visserligen i Gamla testamentet (tredje Mosebok, 20 kap) som är det judiska och inte det kristna arvet.

  Jag är av den åsikten att man får göra som man vill så länge det inte skadar någon annan. Eller sig själv för den delen. Vad är det då som gör att vissa dras till en tro och sekt som bokstavligt uttolkat föraktar en? Det är ju för hundra gubbar Mosebok, en central del av Bibeln, som ska föreställa Guds nedskrivna ord och inte Apostlagärningarna eller Paulus olika brev som kan tillskrivas människor.

  Gardell har dock rätt på en punkt, Bibeln nämner inte ordet homosexuell då ordet troligen inte fanns vid den tidpunkten. Fenomenet homosexualitet däremot, ”om en man ligger hos en annan man såsom man ligger hos en kvinna”, vilket torde inte kunna vara något annat än en homosexuell handling.

  Jag kan varmt rekommendera alla andra religioner än de abrahamitiska, om man nu prompt ska ha någon. Ateism ligger närmare den moderna människan och vi, utövare av religionsfriheten, varken bryr oss om vilken sexuellt umgänge du föredrar eller ens vill veta det. Det är ”need to know” och jag behöver inte veta det.

 2. Gunnar Rotlös Says:

  Bögar, gays, homofiler, queers och homosexuella. Kvid och klagomål nästan värre än muslimer. Kan de inte inse att de är en styggelse i vår fauna, ett plus ett kan inte bli tre hur hårt man än juckar!

 3. Varg i Veum Says:

  Argus, jag har också länge undrat varför böga o.dyl. drar sig till (bara kristna märk väl!) församlingar som ”hatar” dem. Det är så märkligt. Jag tror inte de egentligen vill vara där, det handlar om en politisk grej att tvinga andra att anpassa sig efter dem.

 4. Pica pica Says:

  Varför är religioner så fixerade vid att döma människorna? Och sjukligt intresserade av deras ev sexliv. Finns det inte allvarligare problem i världen.

  Se vad mycket skuld och elände dessa religiösa fanatiker lägger på den stackars människan. Kunde de inte sprida lite glädje och stöd i stället?

 5. Varg i Veum Says:

  För att de är religioner. Det är liksom religioners grej att döma människor. Det är gudarnas grej att dela upp folk i onda och goda som kommer till helvetet respektive himlen. Att de abrahamatiska religionerna skulle handla om ”kärlek” är en vida spridd myt.

  Om det nu inte är så som en del kristna ”tolkar” (dvs tolkar bort det som inte passar) gud och bibeln att ingen kommer till något helvete eller himmel. Att gud ”älskar alla”

 6. Islamisfullofshit Says:

  Bögar och lesbiaaner, transer och bi och att inte heller förglömma Queers – Fuck off!! Just fuck off!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: