Saudivapen, de ger sig inte…

Jag har nyligen avslutat boken ”Saudivapen” där de två Ekot-journalisterna redogör hur de avslöjade sjuklöverregeringarnas smutsiga byk när det gäller den barbariska diktaturen Saudiarabien. Detta är alltså inte något vänster- eller högerfenomen, detta är ett Svenskt hycklarfenomen eftersom vänstern likväl högern inom sjuklövern gärna slickar håriga bruna saudirövar.

Vad hela affären handlade om var inte vapenförsäljning i sig egentligen, det handlade om att Sveriges regering ville sälja vapenkunskap som till och med såna länder som USA och Frankrike förvägrat, av uppenbara anledningar, ett barbariskt land. Sverige skulle alltså sälja – kunskapen – att tillverka avancerade vapen. En kunskap som de medeltida barbarerna av egen kraft inte är förmögna att skaffa sig.

Men fortfarande vill mörka krafter i Sverige hjälpa till att upprätthålla barbarins sista utpost på jorden.

Den föredetta ambassadören skriver en i raden av artiklar om hur synd det är om barbarerna och varför Sverige ska hjälpa dem. Han tycker inte alls det är någonting konstigt att ge ett land som styrs av barbarer enligt barbarisk religiös lag förutsättningar att fortsätta vara barbariskt.

Han kommer med floskeln om att ”om alla länder gjorde så [som Sverige]….”

– Men hej föredettaamassadören, det är ingen risk att alla länder är som Sverige, Sveriges sjuklöverregeringar är ett tragiskt hycklande undantag i världen. Vapen går alltid att få tag i, men måste Sveriges alla skattebetalare vara med och betala för barbarin?

Eller om man nu vill sälja vapen till, observera – vissa- utvalda galna regimer, var då vänliga och sluta med ert jävla hycklandet om  ”mänskliga rättigheter” när ni inte menar det ändå. Sälj vapen till de andra orcerna i Islamiska Staten också och kom inte med nåt patetiskt meningslöst prat om hur ni ”står upp för mänskliga rättigheter”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: