Sveriges vidöppna gränser

Vi är många som länge klagat på vad som i praktiken är de enda vidöppna gränserna i världen för vem som helst att passera utan att svenska staten reagerar.

Alla lagliga medborgare känner till att när man går till Försäkringskassan och andra statliga instutioner som delar ut folks intvingade pengar så får man, i alla fall om man se etniskt svensk ut, vackert bevisa vem man är om man ska ta del av välfärden som skattebetalarna bekostar.

Detta gäller naturligtvis inte om du som inte ser etniskt svensk ut väljer att ljuga. Sedan 2013 får inte Försäkringskassan ifrågasätta någon som inte kan eller vill bevisa vem han är och om han har någon rätt att befinna sig i landet. Försäkringskassan ska göra en ”bedömning” om den illegala bosättaren är illegal eller laglig främmande bosättare. (Gör de fel bedömning vet alla vad som väntar)

Som vit, som kan misstas för att vara etnisk svensk, eftersom jag inte är svartmuskig eller svart, känner jag mig kränkt över att jag inte kan få snylta på mina skattepengar lika lättvindligt. Detta är ingenting annat än rasdiskriminering. En rasdiskriminering som alla nyrasister (sk ”rasifierade”) Tobias Hubinette och diverse kommunister myser över.

I ett rättvist samhälle ska alla kunna få parasitera på välfärden, oavsett bakgrund och ras.

Sedan 2013 får Försäkringskassan inte, på grund av en ny tolkning av lagen, ta hänsyn till om den som söker bidrag är här lagligt eller inte. Det enda Försäkringskassan numera ska ta ställning till är om personen bedöms bo här.

Det finns inga faktiska krav på att du ska ha jobb eller bostad för att anses vara bosatt här. (och därmed ha rätt att snylta på välfärden som var uträknad och ämnad för dem som bidrar till den) Min kursivering.

Läs resten här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: