Islams fula tryne

En skola i Canada har länge haft filosofin att den är en skola och inte en religiös sammankomst. Sålunda har de bestämt att inga religioner ska få utövas på skolområdet. Precis som det ska vara. Det har fungerat i årtionden.

Enter the fanatisk muslim.

Plötsligt, men naturligtvis inte oväntat, poppar kränkta extrema muslimer upp i skolan och kräver att just de minsann ska få göra det inga andra sagoutövare får. Och naturligtvis tvingar staten skolan att slicka extremisternas bruna röv och betala skadestånd til de kränkta extremisterna.

Det sägs att såna som jag lider av sk ”islamofobi”. Att vi skulle vara ”irrationellt rädda” för religionen Islam. Men när man ännu en gång (för vilken gång i ordningen?) ser bevis på hur extremister får tidigare så frihetsvurmande samhällen att ständigt böja sig för det våldskapital som religionen islam har så skulle jag inte vilja påstå att vi är irrationellt rädda.

Annonser

4 svar to “Islams fula tryne”

 1. Pica pica Says:

  Detta är en av många bevis på islamiseringen. De smyger in den i små, små steg så att vi inte ska märka att de tar över. Det kan vara att de vill bära slöja, gå ifrån jobbet för att be, inte hälsa genom att ta i hand, inte äta vår mat, ha egna badtider för kvinnor etc, etc. Inte nog med det, de kräver att alla tecken på vår kristna kultur ska raderas, t ex inga skolavslutningar i skolan, inga kors, varken i sjukhuskyrkan eller på flaggan.

  Detta kallar de den fredliga och toleranta religionen? Tvärtom menar jag att vår svenska tolerans har gjort att vi biter oss själva i svansen. Allra farligaste versionen är att de angriper våra barn och ungdomar i skolan.

 2. Varg i Veum Says:

  Ja, det är många som säger sig inte förstå konceptet ”islamisering”. Jag påstår inte att det sitter en muslimsk imamstyrelse och orkestrerar islamiseringen, så smarta är de inte, utan jag påstår att den kan ske ändå genom att man låter extrema krafter inom islam verka som om de vore helt normala i ett civilserat samhälle.

 3. Pica pica Says:

  Jag vet inte om det finns en övergripande imamstyrelse men helt klart finns det många imamer som ger sina medlemmar råd hur det ska vinna mark i väst. De säger att de ska smälta in – men inte bli vän med kuffars – och bida sin tid tills de är tillräckligt många och kan ta makten.

  Därför skrämmer det mig att allt fler trogna muslimer kvoteras in i vår riksdag och regering. Är det jag som är paranoid eller politiker som är naiva?

 4. Hemliga Arne Says:

  Ett färskt exempell är från Botkyrka kommiun som snabbt ändrade baksätten och tiderna på kommunala badhus. Tills för någon tid sedan gick det bra att enas men så började muslimera, sina vanor trogna, bada med kläderna på. Den svenska publiken gillade det inte oc sa det. Istället för att göra som majoriteten önskade så bestämdes att en dag i vecka får muslimerna bestämma på badhuset. På mornarna män och på eftermiddagen kvinnor som badar med kläderna på. Vakterna givetvis muslimska kvinnor. I Botkyrka sker ingen smygislamisering. Där sker islamiseringen med stora kliv.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: