Gör som muslimerna säger: läs koranen själv.

En ung kille har tagit fasta på diverse islamofilers och muslimers uppmaning att läsa Koranen så att man lär sig vad Islam är. Detta resulterade i denna video. Om du inte orkar lyssna på hela videon, så lyssna de första minuterna när han tar upp sura 2:62 klarare än så kan inte den om islams föreställda ”tolerans” påvisas.

Det är lite lustigt det där med att man uppmanas att läsa koranen själv. Jag begriper inte varför muslimer uppmanar till det. För när man gör det så ser man vad Islam är,vad muslimer tror på. Hur läsning av koranen skulle minska sk ”islamofobi” är för mig obegripligt.

Men det är ju så att om man inte kommer fram till samma slutsatser som de som tror på sagan, ja då heter det: ”näe, vänta nu, du kan ju inte läsa den själv, du måste utbildas i läsningen av koranen för att kunna tolka den ”rätt. Och på arabiska juh”. För visste ni att allahs ord gällde bara när den där muhammed levde? efter det blev det fritt fram och tolka bort perversionerna som tydligen bara gällde då (och då bara vissa dumheter egentligen).

Allahs ord är inte så slutgiltiga som det påstås utan kan böjas och bändas (eller ”tolkas” som det också kallas) så att det passar en för den tid man lever i. Så huruvida det är allahs slutgiltiga sanning kan man med fog ifrågasätta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: