Jehovasvittnenofobi?

Nån Jehovas vittne får inte använda sin tro för att slippa jobba. Denne tolkar sin religion som att han inte får hålla på med spel och dobbel och vägrade att ta ett jobb som gick ut på just det. Kammarrätten tvingar på den religiöse sin alldeles egna tolkning av Jehovas vittnets religion. Kammarrätten anser att den kristne inte tolkat sin egen religion rätt, att dennes tolkning inte har ”tillräckligt nära samband”.

Den som har hycklardetektorn igång märker ju hur den börjar blinka rött. Att en kammarrätt skulle ge sig på att tolka Islam skulle naturligtvis vara uteslutet, eftersom det dels kan vara förknippat med livsfara och dels så vill man slippa twittervänsterns drev. Ta det här med slöjan. Det är en alldeles egen tolkning som extremisterna gör när de inbillar sig att hår skulle vara upphetsande för andra än andra extrema manliga muslimer med hårfetish.

Det är just detta som jag med en del andra varnat om när man nu, bara för att en handfull extremister inom islam som är uppbackade av inhemska vänstern, kommit hit och börjat försöka omvandla sin omgivning till att likna förhållandena i hemländerna som de flytt ifrån så måste man visa ”respekt” och anpassa sig efter dem. Naturligtvis vädrar andra religiösa extremister morgonluft och börjar hänvisa till sina vanföreställningar om en saga.

Alla sorters, inte bara muslimer, extremister ska hållas kort. Så som de gjorde innan extrem islam påtvingades svenska samhället. Eftersom religioner är i ständig förändring, eftersom religioner förmodas utvecklas med tiden så att gamla sanningar inte gäller längre så kan faktiskt extremisterna tolka om sin religion så att den är i harmoni med kontexten de verkar i.

Annonser

Ett svar to “Jehovasvittnenofobi?”

  1. rostaratt (@rostaratt) Says:

    Kammarrätten ids inte ta itu medhuvudlös religon,trots varningssignalerna.(utan bevljar istället bygglov) Illavarslande utveckling är det hursom.
    http://thereligionofpeace.com/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: